Prometeon’dan şehir içi otobüs taşımacılığına yönelik özel seri

Prometeon’dan şehir içi otobüs taşımacılığına yönelik özel seri

Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon, “MC01” serisi lastikleri ile şehir içinde en uzun mesafeleri kateden otobüslerin vazgeçilmez yol arkadaşı olacak. “MC01” lastikleri dayanıklılık, uzun ömür ve güvenlik özellikleri ile öne çıkıyor.

Bir önceki nesline göre taşıma kapasitesi yaklaşık yüzde 6 artan seri, şehir içi taşımacılık yapan 6 lastikli bir otobüste 1400 kilograma kadar artırılmış  yolcu/yük taşıma kapasitesi sunuyor. “MC01” lastikleri aynı zaman güvenli bir sürüşü de garanti ediyor.

Yüksek kilometre performansı 

Kauçuk hareketini azaltmak için yenilikçi merkezi sırt geometrisine sahip olan “MC01” serisi, düşük dönme direnci ve yüksek kilometre performansı ile dikkat çekiyor. Yakın sırt blokları düşük dönme direnci sağlarken, gürültü seviyesini de en aza indirgiyor. 

Taşları tahliye etmek ve karkasın hasar görmesini önlemek için özel olarak tasarlanan bir kanal geometrisine de sahip olan seri M+S ve 3PMSF (kar tanesi) etiketlemesine de sahip. Bu sayede kullanıcılarına 4 mevsim kısa fren mesafesi, üstün güvenlik ve çekiş gücü sunuyor.  

Serinin ek kauçuk eklenerek artırılmış yanak kalınlığı ise, şehir içi yolcu taşımacılığında sıkça karşılaşılan yüksek darbe ve sert sürtmelere karşı maksimum dayanıklılık ve üstün koruma sağlıyor. 

Etiketler :