Arkas Lojistik’e 2 ödül

Arkas Lojistik’e 2 ödül

Logitrans Fuarı ile eş zamanlı olarak bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri'nde Arkas Lojistik uluslararası lojistik işletmeciliği ve jüri özel ödülü olmak üzere iki kategoride ödül aldı.

Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı kapsamında düzenlenen Atlas Lojistik Ödülleri bu yıl 9. kez sahiplerini buldu. Türkiye’de 12, yurtdışında 12 ofisi ve önde gelen küresel ticaret noktalarındaki geniş ticaret ağı ile müşterilerine uçtan uca tedarik zinciri çözümleri sunan Arkas Lojistik, 1000’den fazla personeliyle verdiği Uluslararası Forwarding, Yurtiçi Ve Uluslararası Taşımacılık Hizmetleri, Terminal ve Depo Hizmetleri, Demiryolu Hizmetleri ve Ağır Yük Ve Proje Taşımacılığı Hizmetleri ile de Uluslararası Lojistik İşletmeciliği Ödülü’nün sahibi oldu. Ödül, Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez’e takdim edildi. 

Dünyadaki petrol arzı güvenliği konusunda büyük önem taşıyan TANAP’ta en büyük hizmet sağlayıcı konumundaki Arkas Lojistik, çeşitli kriterlerin gözönüne alındığı değerlendirme sonucunda Uluslararası Lojistik İşletmeciliği (L2) kategorisinde jüri özel ödülünü almaya hak kazandı. Ödülü Arkas Lojistik adına Genel Müdür Onur Göçmez aldı.

Tanap projesi kapsamında Tosçelik’in ürettiği 48 inç ve 56 inç boruları taşıyan Arkas Lojistik, Eylül 2015’te başladığı projede, 3.2 milyon kilometre karayolu ve 16.2 milyon kilometre demiryolu olmak üzere toplamda 19.4 milyon kilometre yol kat ederek 36 bine yakın boruyu elleçledi ve böylece projenin toplam uzunluğunun yüzde 26’sını taşımış oldu. 

Etiketler :