Batu International Logistics’in desteklediği AllStars İstanbul Basketbol U-14 Takımı, İstanbul Şampiyonu oldu

Batu International Logistics’in desteklediği AllStars İstanbul Basketbol U-14 Takımı, İstanbul Şampiyonu oldu

Batu International Logistics’in, 3 yıldır destekçisi olduğu AllStars İstanbul Basketbol U-14 Takımı, Anadolu Efes’i yenerek İstanbul Şampiyonu oldu. Batu International Logistics COO’su Uğur Dal, gençlerin gelişimine yönelik projelerin içinde olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Lojistik sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlarla önemli bir büyüme kaydeden ve 17. yılını geride bırakan Batu International Logistics, sosyal sorumluluk projelerine de devam ediyor. Çevre, teknoloji ve sağlık alanında yapılan çalışmalara destek olan şirket, spor konusunda da 180 sporcusu bulunan İstanbul AllStars Basketbol takımının destekçisi. Şirketin 3 yıldır desteklediği ve mentörlük yaptığı AllStars İstanbul Basketbol Takımı, TBF Altyapılar U14 Erkekler Seri B Ligi’nde karşılaştığı Anadolu Efes’i yenerek İstanbul Şampiyonu oldu. Bu sayede Konya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Finallerine katılma hakkını elde etti.

Şampiyonlukla ilgili değerlendirmelerde bulunan Batu International Logistics COO’su Uğur Dal, gelinen noktanın kendileri için de büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söylerken, Türkiye’deki şirketlerin gençlerin gelişimlerine yönelik projelerin içinde yer almasının ülkenin geleceği adına önemli olduğuna vurgu yaptı. 

Uzun Süreli Desteğe İnanıyoruz

Batu International Logistics olarak sosyal sorumluluğa dönemsel bir kavram olarak bakmadıklarını ifade eden Uğur Dal, uzun süreli verilen desteklerin başarıyı daha çabuk getirebileceğine inandıklarını söyledi. Yönetim ekibi olarak AllStars İstanbul takımı oyuncularına kişisel mentörlük de yapmaya gayret gösterdiklerini belirten Uğur Dal, takımın yeni başarılar kazanmasını dilediklerini aktardı.

AllStars İstanbul Basketbol Takımı’nın Genel Koordinatörü Murat Yaman, finalde Anadolu Efes gibi köklü ve güçlü bir takımı yenmelerini, doğru yolda olduklarına dair bir gösterge olarak nitelendirdi. Yaman, “2-6 Nisan 2019’da Konya’da düzenlenecek olan Türkiye Bölge Şampiyonası’nda 16 takım arasında yer almak onur verici. Türkiye Şampiyonu olmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi. 

Hedeflerinin kendi altyapılarında yetişen gençlerle hem erkek hem de bayan A takımları oluşturmak olduğunu söyleyen Yaman, Türk basketboluna yeni oyuncular kazandırmak istediklerini belirtti.

Etiketler :