Crown, depolarda sipariş toplarken yaşanan yürüme ve zaman kaybının önüne geçiyor

Crown, depolarda sipariş toplarken yaşanan yürüme ve zaman kaybının önüne geçiyor

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü, dünyanın dört büyük forklift ve depo içi ekipman markalarından biri olan Crown, her ihtiyaca yönelik zengin ürün gamı, farklı tasarımı ve dayanıklılığının yanı sıra verimliliği, fonksiyonelliği ve inovatifliği ile de depoların çözüm ortağı olmaya devam ediyor.   

Sunduğu akıllı depolama teknolojileri ile farklılaşan forklift ve depo içi ekipman markası Crown, Temsa İş Makinaları ile 2017 yılında imzaladığı distribütörlük anlaşması sonrasında, üstün özellikleri ve sunduğu bütünsel hizmet ile depoların çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Fonksiyonellik ve estetikten taviz vermeyen dizaynı ile olduğu kadar dayanıklılığıyla da öne çıkan Crown Depo Ekipmanları, özellikle bakım ve onarım masraflarını azalttığı, uzun yıllar sorunsuz çalıştığı ve verimliliği arttırdığı için tercih ediliyor. Crown; denge ağırlıklı forklift, reach truck, dar alan sipariş toplayıcı, istifleyici, transpalet, çekme makinelerinden oluşan geniş ürün gamı ve etkin filo yönetimi teknolojisi ile depoda duyulabilecek her ihtiyaca uygun çözümler sunuyor.

Her ayrıntısında eşsiz Crown kalitesi

Crown depo ekipmanlarının üzerinde yer alan komponentlerin yüzde 85’ini kendisi üretmesi sayesinde bakım maliyetlerinde yüzde 65 oranında azalma sağlıyor. Crown’un komponentleri kendisinin üretmesinin bir diğer avantajı ise; Crown depo ekipmanlarında parça değişimi gereksiniminde en ufak parçaların bile değiştirilebilir olması. Bir çarpma sonucu oluşan hasar belirlendiğinde tüm parçanın değiştirilmesine gerek kalmadan hasar oluşan bölgedeki parçanın değişimi ile sorun çözülebiliyor. Bu da hasar maliyetlerinde 4 kata kadar tasarruf sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra Crown forklift ve istifleme makineleri, yan koruma panellerindeki 8 mm çelik kaplama sayesinde darbelere karşı ekstra dayanıklılık gösteriyor. 

Elektronik Kontrol Sistemi ile kesintisiz işletim 

Elektronik Kontrol Sistem Teknolojisi, olası bir arızayı kolaylıkla tespit ettiği ve erken müdahale imkanı tanıdığı için, makinelerin servis bekleme sürelerini önemli ölçüde azaltıyor ve bakım giderlerini yüzde 20 oranında düşürüyor. Crown’un Access 123 teknolojisi ile kullanıcılar anlık olarak makinedeki durumunu ekrandan okuyabiliyor, anında müdahale edebiliyor ya da herhangi bir parça değişiminin gerektiği durumlarda önceden servise değişecek parçayı bildirebiliyor. Crown’un geliştirdiği bu teknoloji sayesinde kullanıcılar, makinenin bakım için duraklama süresini minimuma indirerek anlık olarak makinenin durumunu rahatlıkla kontrol edebiliyor. 

Akıllı Teknolojileriyle Operatörler Rahat, Depolar Kazançlı

Sunduğu akıllı teknolojiler sayesinde birçok tasarım ödülü bulunan Crown, hem operatörlerin konforunu hem de operasyonel verimliliği artıran çözümleriyle sektörde fark yaratıyor. Sunduğu giyilebilir Quick Pick Remote teknolojisiyle operatör sipariş toplayıcıya binmeden ilerleyebiliyor ve malzemeleri toplayabiliyor. Böylece sipariş toplama işleminin yüzde 45’ini alan yürüme ve siparişi toplama sürecinde zaman kaybının önüne geçmiş oluyor. Crown’un WT 3000 serisi için geliştirdiği Flexride teknolojisi ise titreşimi engelleyen bir süspansiyon sunuyor. Bu süspansiyon sayesinde kullanıcılar engebeli zeminlerde ve araç içi yüklemelerde yavaşlamak zorunda kalmıyor, bu sayede yükleme işlemleri normal yüklemelere göre daha hızlı gerçekleşiyor.

Tüm Süreç Kontrol Altında

Crown’un InfoLink teknolojisiyle depoda çalışan tüm makinelere kablosuz olarak bağlanılabiliyor; bakım saatleri, makinenin almış olduğu darbeler, operatör çalışma süresi ve diğer tüm parametreler anında görülüp karşılaştırılabiliyor. Ayrıca, süreçlerin daha iyi kontrol edilmesi ve doğru operasyonel bilgilerden yararlanmak için toplam bakım maliyetleri de incelenebiliyor. Tüm bunlar sayesinde gerekli tedbirler alınarak verimlilik arttırılıyor. 

Etiketler :