“DepOrtak ile depolama sektörünü uçtan uca dijitalleştirerek kökten dönüştürüyoruz”

“DepOrtak ile depolama sektörünü uçtan uca dijitalleştirerek kökten dönüştürüyoruz”

DepOrtak depo yönetimini dijitale taşıyor

DepOrtak 6 trilyon doları geçen e-ticaret sektöründe depolamayı platform tabanlı teknoloji çağına taşıyor. 1 Mart 2023’te faaliyet başlayan DepOrtak, birinci yılında, 7 ülkede 1 milyon m2'nin üzerinde kapasiteyi geçti. DepOrtak, bu yılın sonunda sadece Türkiye’de 2,5 milyon m2’yi geçerek ülkemizin en büyük depocusu olmayı hedefliyor. DepOrtak’ın sayesinde, artık tüm dijital platformlardan (Web, Android, İos, Tablet) depolama için uygun yer bakmak ve farklı yerlerde depolanmış ürünleri tek Dashboard’tan yönetebilmek mümkün hale geldiği açıklandı.

Ezber bozan teknolojilerle klasik perakendecilere ve e-ticaret’in önde gelen pazaryerlerine değer katmaya devam ettiklerini anlatan DepOrtak kurucu ortağı Oruç Kaya, şunları söyledi: “Global markalara, zincir marketlere, üreticilere ve e-ticarette satış yapanlara ülkemizde ve globalde ürünlerini en uygun koşullarda depolamalarının önünü açtık. Cep telefonundaki DepOrtak Kurumsal App’ten veya tek dashboard’tan dijital depolama süreci uçtan uca yönetilmektedirler. Lojistiğe ihtiyaç duyulduğunda da dijital lojistik platformu Tırport ile güvenli ve hızlı çözümler sağlıyoruz.” dedi.

Lojistiğin ve depolamanın dijitalleşme ile kökten dönüştüğünün altını çizen Tırport ve DepOrtak kurucu ortağı Dr. Akın Arslan, şunları kaydetti: “Nasıl, Tırport ile lojistik sektörünü uçtan uça dijitalleştirerek, ülkemizde ve dünyada kökten dönüştürdük ve dönüştürmeye devam ediyoruz. Kurucu ortağı olduğum DepOrtak ile de depolama sektörünü uçtan uca dijitalleştirerek kökten dönüştürüyoruz ve dönüştürmeyi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :