DHL, moda dünyasını buluşturan 4 günün hikayesini dijital bir günceyle yazacak

DHL, moda dünyasını buluşturan 4 günün hikayesini dijital bir günceyle yazacak

DHL Express, moda sektörüne desteğini Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un bu yıl da ana sponsorluğunu üstlenerek sürdürüyor. Moda İllüstratörü Mustafa Soydan’ı standında ağırlayan DHL, moda dünyasını buluşturan 4 günün hikayesini dijital bir günceyle yazacak.

Tüm dünyanın önde gelen moda haftalarında 'Resmi Lojistik Ortak' olarak yer alan DHL, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’u (MBFWI) da ana sponsoru olarak destekliyor. 

Aralarında Vetements, Budapester, Anti Social Social Club’ın bulunduğu dünyanın önde gelen markalarıyla iş birlikleri yaparak DHL renklerinde özel tasarımları modaseverlerle buluşturan, Türkiye’de genç ve gelecek vadeden modacılara destek sunan, moda sektörünün geleceğinde önemli yer tutan e-ihracatın büyümesi için çalışan DHL Express, 8-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek MBFWI’da da yerini alıyor. 

DHL Express Türkiye CEO’su Claus Lassen, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “DHL Express olarak global ticareti kolaylaştıran hizmetlerimizle Türkiye’yi dünyaya bağlarken, tasarımlarıyla yükselen yıldız haline gelen moda sektörünün en önemli iş ortaklarından ve destekçilerinden biriyiz. Bu kapsamda 50. yaşımızı kutladığımız bu yılda da sektörün en önemli etkinliklerinden olan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a sponsorluk desteği sağlıyoruz. Özellikle e-ticaret alanında genç girişimcilere yol göstermek için yürüttüğümüz çalışmalar ve ürünlerini yurt dışına en kolay ve hızlı şekilde ulaştırmalarını sağlayacak hizmetlerimizle moda sektörünün yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

DHL’in gözünden MBFWI’un dijital güncesi

DHL Express, dört gün boyunca moda dünyasının kalbinin attığı bu etkinliğin hikayesini dijital dünyada yaratıcı bir bakış açısıyla yeniden yazmak üzere son dönemde modaseverlerin yakından takip ettiği Moda İllüstratörü Mustafa Soydan’ı standında ağırlayacak. Soydan’ın etkinlik boyunca MBFWI’da çekilen özel fotoğraflara yapacağı yaratıcı dokunuşlar, DHL Express standındaki ekranda canlı olarak izlenebilecek. 

Anti Social Social Club – DHL kapsül koleksiyonu tasarımlarından kazanma fırsatı

DHL’in 50. yılı konseptiyle tasarlanan stantta 2050 yılında sıfır emisyon gibi iddialı çevre hedefleri bulunan şirketin Go Green yaklaşımı, e-ticaretteki çalışmaları gibi uzmanlık alanları da sergilenecek. Standı ziyaret edenler WordPortrait sistemiyle DHL, moda ve ticaret dünyasının anahtar kelimelerinden oluşan portrelerini yaptırabilecek. Instagram’da bu portrelerini paylaşanlar DHL’in Anti Social Social Club iş birliğiyle ürettiği kapsül koleksiyondan ürünleri ve Gökhan Yavaş tasarımlı “Excellence” sweatshirt’ü kazanma fırsatına sahip olacak. 

Etiketler :