GEFCO Türkiye’den Çayırova’da 20 bin metrekarelik depo

GEFCO Türkiye’den Çayırova’da 20 bin metrekarelik depo

GEFCO Türkiye, yeni depo ve gümrüklü alan yatırımı ile müşterilerine sunduğu katma değerli hizmetlerini çeşitlendiriyor.

2002’den beri müşterilerine hizmet veren GEFCO Türkiye, 2012’de yaptığı yatırımlarla depolama ve gümrüklü depo hizmeti de vermeye başlamıştı. Müşterilerinin büyümelerine katkı sunmak ve yeni gereksinimlerine cevap vermek amacıyla yatırımlar yapan GEFCO Türkiye, 1 Ekim 2019 itibariyle 20.000 m2’lik yeni deposunu hizmete açıyor. Çayırova’da kurulan yeni GEFCO Lojistik Merkezi, tehlikeli madde ve ısı kontrollü ürün grupları dışındaki tüm ürün gruplarına hizmet verebilecek biçimde tasarlandı.

Serbest ve gümrüklü alanlar

Farklı sektörlere özgü çeşitli ihtiyaçları karşılayabilmek için firmalara özel depolama çözümleri geliştiren GEFCO Türkiye, yeni deposunda sanayi üreticileri ve iki tekerlekli araçlar için de hizmetler sunacak. GEFCO Türkiye’nin Çayırova’daki yeni deponun 15.000 m2’si serbest depo ve ofis alanı olarak planlandı. Gümrüklü alan olarak kullanılması planlanan 5.000 m2’lik alan ise, Derince Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olacak ve Ekim 2019’da faaliyete geçecek.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Denis Renard, GEFCO’nun Türkiye’deki organik büyümesini devam ettireceğini belirtti. Renard, yeni depo yatırımıyla şirketin global vizyonuna paralel olarak Türkiye’de hizmetlerini çeşitlendirmeye devam ettiğini vurguladı.

GEFCO Gümrük Müşavirliği firması ile antrepo hizmeti

GEFCO Türkiye, 10 Eylül 2012 tarihinde hizmet vermeye başlayan GEFCO Gümrük Müşavirliği ile her türlü ithalat, ihracat, antrepo işlemlerini ve transit gümrük işlemlerini yapmaya başlamıştı. GEFCO, yeni yatırımıyla tedarik zincirinin her halkasını kendi bünyesinde barındıracak ve müşterilerine katma değerli hizmetler sunmaya devam edecek. GEFCO Türkiye Gümrük Müşavirliği firması, yeni gümrüklü alan ile hizmetlerini burada da sürdürecek. 

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Çelik, GEFCO’nun en önemli önceliğinin müşterileri için değer yaratmak olduğunu belirtti. Müşterilerine karayolu, havayolu, denizyolu gibi nakliye hizmetlerinin yanı sıra depolama ve gümrük müşavirliği danışmanlığı da sunduklarını belirten Çelik; sundukları bu hizmetler sayesinde şirketin temel ticari faaliyetlerine odaklanmasını sağladıklarını belirtti. 

Etiketler :