OMSAN Lojistik, Kara Tanker Operatörlerini Ödüllendirdi

OMSAN Lojistik, Kara Tanker Operatörlerini Ödüllendirdi

OMSAN Lojistik, 8 Ocak’ta, Şekerpınar Bakım Tesisleri’nde düzenlediği bir törenle şoförlerine ödül ve sertifikalarını verdi. Tören, OMSAN ailesinin en önemli üyelerinden olan ve hizmetlerinde başarı gösteren kara tanker operatörlerine OMSAN’ın başarısına yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.OMSAN Lojistik Genel Müdürü Dr. A. Bülent Sabuncu’nun açılış konuşmasında, “Akaryakıt taşımacılığının oldukça sorumluluk...

OMSAN Lojistik, 8 Ocak’ta, Şekerpınar Bakım Tesisleri’nde düzenlediği bir törenle şoförlerine ödül ve sertifikalarını verdi. Tören, OMSAN ailesinin en önemli üyelerinden olan ve hizmetlerinde başarı gösteren kara tanker operatörlerine OMSAN’ın başarısına yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür etmek amacıyla düzenlendi.

OMSAN Lojistik Genel Müdürü Dr. A. Bülent Sabuncu’nun açılış konuşmasında, “Akaryakıt taşımacılığının oldukça sorumluluk isteyen ve geri dönüşü olmayan sağlık ve çevresel sonuçları barındıran bir taşımacılık türü olduğunu biliyoruz. OMSAN, tehlikeli madde taşımacılığında eğitime önem veren ve tüm sürücülerini periyodik olarak gerekli eğitimlerden geçiren ve dolayısıyla tehlikeli madde taşımacılığında ismini güvenle özdeşleştirmiş bir şirkettir. İşte bugün burada tam olarak da bu tür bir başarıyı ödüllendirmek amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Aramızda yer alan ve OMSAN Lojistik bünyesinde görev alan kara tanker operatörü arkadaşlarımız, OMSAN idealine yakışır bir şekilde görevlerini yerine getirmiş oldukları için ödüllendirilmeyi hak etmiş bulunmaktadırlar. Ödül alacak arkadaşlarımız uymaları gereken tüm kurallar itibariyle hassas bir değerlendirme sonucu bu ödülleri almaya hak kazanmışlardır. Akaryakıt taşımacılığı gibi oldukça riskli, özenle ve dikkatle yerine getirilmesi gereken bir taşımacılık türünü başarıyla ifa etmiş oldukları için kendilerini huzurlarınızda tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Törene OMSAN yetkililerinin yanı sıra BP Lojistik Direktörü Bahadır Pazarçeviren, BP Kontrat Müdürü Selim Karakaş, BP Yol Güvenliği Danışmanı Oytun Tezcanlı ve PETDER Yönetim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Serkan Bereket katıldı.

Etiketler :