Sertrans Logistics, İstanbul Maratonu’nda iyilik için koştu

Sertrans Logistics, İstanbul Maratonu’nda iyilik için koştu

Sertrans Logistics, geçtiğimiz yıl şirket çalışanlarının katıldığı “Sertrans İyiliğe Koşuyor” projesine bu yıl da devam ediyor. Sertrans gönüllüleri proje kapsamında Koruncuk Vakfı için İstanbul Maratonu’nda koştu.

Sertrans Logistics, geçtiğimiz yıl uygulamaya aldığı “Sertrans İyiliğe Koşuyor” kapsamında yaptığı etkinliklere hız kesmeden devam ediyor. Şirket, çalışanlarının gönüllülük projeleri ile yaşadıkları topluma karşı daha sorumlu olmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Proje dahilinde 11 Kasım günü gerçekleşen 40’ıncı İstanbul Maratonu’nda koşan ekipte 17 Sertrans gönüllüsü yer aldı.

10 km kategorisinde koşan yarışmacıların tamamen Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) yararına koştuklarını belirten Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, “39 yıldır her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkına katkı sunan Koruncuk Vakfı Sertrans için de önemli bir yere sahip. Biz de Sertrans Logistics olarak böyle ulvi bir amaca hizmet eden bir kuruluşa destek olmak amacıyla 17 gönüllü arkadaşımız ile birlikte İstanbul Maratonu’nda 10 km koşarak birer ‘Koruncuk Kahramanı’ olma yolunda adım attık” dedi.

Etiketler :