UTİKAD: FIATA Diploma Eğitimi 2019 - 2020 Dönemi Kayıtları Başladı

UTİKAD: FIATA Diploma Eğitimi 2019 - 2020 Dönemi Kayıtları Başladı

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nden (UTİKAD) konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: "Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliği'ne göre taşıma işleri faaliyetlerinde bulunacak firmalarda mesleki yeterlilik şartı olarak aranacak olan ÜDY veya ODY belgesinden muafiyet sağlayan FIATA Diploma Eğitimi'nin yeni dönem kayıtları başlamıştır. FIATA Diploma Eğitimi dersleri 21 Eylül 2019 - 13 Haziran 2020 tarihleri arasında sadece Cumartesi...

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nden (UTİKAD) konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: "Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliği'ne göre taşıma işleri faaliyetlerinde bulunacak firmalarda mesleki yeterlilik şartı olarak aranacak olan ÜDY veya ODY belgesinden muafiyet sağlayan FIATA Diploma Eğitimi'nin yeni dönem kayıtları başlamıştır. 

FIATA Diploma Eğitimi dersleri 21 Eylül 2019 - 13 Haziran 2020 tarihleri arasında sadece Cumartesi günleri 8 saat olarak, İTÜ Maçka yerleşkesinde bulunan İşletme Fakültesi'nin tarihi binasında yapılacaktır. Eğitime hizmet yelpazesini genişletmek isteyen lojistik işletmesi sahibi girişimcilerle mesleki bilgi birikimlerini dünya standartlarına taşımak isteyen lojistik sektörü çalışanları katılabilecektir.

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar TİO Yönetmeliği kapsamındaki muafiyet harici, 150 ülkede geçerliliği bulunan ve FIATA tarafından verilecek olan FIATA Diploması ve FIATA Hava Kargo Sertifikası'nın yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından verilen Lojistik Uzmanlık Sertifikası'nı da almaya hak kazanacaktır. Eğitim ücreti 7.500 TL + KDV olup World Kart sahiplerine 9 taksit imkanı bulunmaktadır. Türkiye'de yalnızca UTİKAD tarafından verilen hem ulusal hem de uluslararası alanda kalitesini ve geçerliliğini kanıtlamış olan bu eğitime katılmak ve bilgi almak isteyenlerin UTİKAD ile iletişime geçmelerini rica ederiz."

Etiketler :