2019 Yılının DAF Bayi Atılım Otomotiv oldu

2019 Yılının DAF Bayi Atılım Otomotiv oldu

DAF Trucks Turkey Genel Müdür Gregor van der Mark 2019 Yılın DAF Bayisi ödülünü Atılım Otomotiv’e verdi.

DAF Trucks Turkey tarafından 12 Şubat’ta düzenlenen Ulusal Bayi Toplantısında “2019 Yılın DAF Bayi” de belirlendi. DAF’ın Türkiye’deki yılın bayi Antakya’dan Atılım Otomotiv oldu. 

Atılım Otomotiv, DAF Trucks Turkey ağındaki en eski bayilerden biri konumunda bulunuyor. Türkiye'nin güneyinde, Suriye sınırına yakın hizmet yerinde, yıllardır iyi iş yapıyor. Kamyon, vagon, treyler, meyve taşımacılığı yapan müşteriler servis hizmeti sunan Atılım, iyi teknoloji ve hizmet teklifleriyle müşterileri için her zaman hazır olan bir ekipten oluşuyor.

DAF Trucks Turkey yönetim ekibi için yılın bayisini ödülünü Atılım'ın hak ettiğini açıkladı. Atılım'ın Türkiye'nin doğu tarafındaki müşterilere yardım etmek için yılda 50.000km yol yapan iki NTS destek aracı bulunuyor. Herhangi bir aracın bakım ve onarımı için stokta yeterli yedek parça bulunduruyor. 2019'dan bu yana tam bayi olarak da faaliyet gösteriyor ve planına göre belirlenmiş bölgede satış yapıyor. Konuyla ilgili DAF’tan yapılan açıklamada, “Orhan Mengüllüoğlu, Ali Ali Karaali ve Barış Bey ve Atılım'ın tüm teknik personeli, bu ödülü hak ediyor. Bir bayiyi, yılın bayisi yapan budur. DAF / PACCAR organizasyonunda, öne çıkan ve müşterilerimize ulaştırmamız gereken kaliteyi anlayan insanları onurlandırıyoruz” denildi. 

Etiketler :