3 firmaya 4 otobüs teslim etti

3 firmaya 4 otobüs teslim etti

Mercedes-Benz Türk, 27 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında Hatay SAS Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Setra, Ben Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo ve  İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto teslim etti.

HATAY SAS TURİZM’İN TERCİHİ YİNE SETRA 517

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Gaziantep tarafından Hatay SAS Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Setra S517 SHD, Ramazan Hüzmeli’ye teslim edildi. Daha önce de Setra 517’i tercih eden Hatay SAS Turizm, otobüsün sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip olmasının önemli tercih nedenleri arasında olduğunu belirtti. Teslimat sırasında, Setra S517’nin şık iç-dış dizaynına ve yolculara sağladığı yüksek konfora vurgu yapıldı.

BEN TURİZM’E 2 ADET TOURISMO

Mercedes-Benz Türk bayii Koluman Gaziantep tarafından Ben Turizm’e satışı gerçekleştirilen 2 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD, Yunus Dal ve Doğan Özdeniz’e teslim edildi.

İSTANBUL HALK OTOBÜSÜ’NE 1 ADET MERCEDES-BENZ CONECTO

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Ömer Kara ve İsmail Kara’ya teslim edildi.

Etiketler :