EuroTurk Lojistik filosuna Renault Trucks T 460 çekiciler kattı

EuroTurk Lojistik filosuna Renault Trucks T 460 çekiciler kattı

Koçaslanlar Otomotiv’den EuroTurk Lojistik’in sipariş verdiği 5 adet Ranault Trucks T 460’ın 3 adedini teslim aldı. Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine EuroTürk Lojistik Genel Müdürü Evren Baturalp, EuroTürk Lojistik İş Geliştirme Müdürü Gerçek Diler, Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı ve Koçaslanlar Otomotiv Satış Bölge Müdürü Serra Kiremitçi katıldı.EuroTürk Lojistik Genel...

Koçaslanlar Otomotiv’den EuroTurk Lojistik’in sipariş verdiği 5 adet Ranault Trucks T 460’ın 3 adedini teslim aldı. Koçaslanlar Otomotiv’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine EuroTürk Lojistik Genel Müdürü Evren Baturalp, EuroTürk Lojistik İş Geliştirme Müdürü Gerçek Diler, Koçaslanlar Renault Trucks Hadımköy Satış Müdürü Tayfun Fıçıcı ve Koçaslanlar Otomotiv Satış Bölge Müdürü Serra Kiremitçi katıldı.

EuroTürk Lojistik Genel Müdürü Evren Baturalp, 2005 yılında acentelik ve gümrük işleri ile faaliyetlerine başladıklarını ve daha sonra araç alımına başladıklarını söyledi. Bugün Renault Trucks’tan sipariş ettikleri 5 adet çekicinin 3 tanesini teslim aldıklarını belirten Evren Baturalp, geri kalan 2 adet aracın da 2019 yılı başında filolarına dahil olacağını ifade etti.  Türkiye-İngiltere hattında parsiyel taşımacılık hizmeti verdiklerini ifade eden Baturalp, İngiltere’de de araçları olduğunu, Türkiye’deki filolarındaki araçların sayısının 9 adet olduğunu kaydetti. z

Renault Trucks araçların kalitesi, yakıt tüketimi, Koçaslanlar’ın yıllardır sektörde olması ve kendilerine gerekli desteği vermeleri ve vereceğine inanmalarından dolayı Renault Trucks araçları tercih ettiklerini vurgulayan Baturalp, gelecek yıllarda yatırımlarına devam edeceklerini kaydetti.

Koçaslanlar Otomotiv Satış Bölge Müdürü Serra Kiremitçi de EuroTürk ile Koçaslanlar Otomotiv arasındaki güçlü ve sağlam bir birliktelik oluştuğunu söyledi. Serra Kiremitçi şöyle devam etti: “Uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetleri vermeye hazırlanan Euroturk Lojistik ile bir araya gelmemize vesile olan dostlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak için cansiperane çalışan nadide bir ekip.

Euroturk Lojistik kurucusu sayın Evren Baturalp, vizyonu çok geniş, işini doğru adımlarla ve heyecanla yapan Türkiye’de sağlam hedeflere koşan ve lider koltuğuna emin adımlarla yürüyorlar. Adeta ‘Doğru girişimci hayalperest değil, yapandır’’ sözünü doğrulayan bir yapı, bu şirkete hakim olmuş.

Koçaslanlar Otomotiv olarak kendisi ile bir araya geldiğimiz süreçlerde iş dünyasına bakışı ve yoğun çabasının meyvelerini tasarruf odaklı olmasına endekslemiş Renault Trucks markasının bu manada; doğru karar olduğuna Evren Bey’i ikna etmekte hiç zorlanmadım. Koçaslanlar Otomotiv ’Renault Trucks olarak ailemize katılmış olmalarından son derece mutlu olduğumu iletirim. İşbirliğimiz uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum.”

Etiketler :