GAZelle NEXT Yılın En İyi Vanı seçildi

GAZelle NEXT Yılın En İyi Vanı seçildi

GAZelle Next Van Rusya’da 3. kez Yılın En İyi Vanı seçildi. GAZelle Next Panelvan, mükemmel işlevsellik, kaliteli ve ergonomi sunan çok çekici ve rekabetçi bir ürün olduğunu gösterdi. Rusya'daki Yılın Ticari Aracı yarışması, dünyanın en büyük Ticari Araç yarışması. Oylama, 1 Ocak 2019 - 14 Nisan 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleşti. Bir milyondan fazla kişi oy kullandı.Konuyla ilgili GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel, bu kadar köklü ve başarılarla...

GAZelle Next Van Rusya’da 3. kez Yılın En İyi Vanı seçildi. GAZelle Next Panelvan, mükemmel işlevsellik, kaliteli ve ergonomi sunan çok çekici ve rekabetçi bir ürün olduğunu gösterdi. Rusya'daki Yılın Ticari Aracı yarışması, dünyanın en büyük Ticari Araç yarışması. Oylama, 1 Ocak 2019 - 14 Nisan 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleşti. Bir milyondan fazla kişi oy kullandı.

Konuyla ilgili GAZ Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel, bu kadar köklü ve başarılarla dolu bir markayı Türk tüketicilerinin beğenisine sunmaktan mutlu ve gururlu olduklarını ifade etti. “Bu başarıların markamıza kattığı değerlerin getirdiği ivmeyle Türkiye pazarında yerimizi sağlamlaştıracağız, aracımıza güveniyoruz” dedi.