Isuzu Novociti Life Avrupa Demo Turunu tamamladı

Isuzu Novociti Life Avrupa Demo Turunu tamamladı

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’deki fabrikasında üretilen Isuzu Novociti Life, yurtdışı tanıtımları kapsamında 2018 Avrupa Demo Turunu başarıyla tamamladı.

Anadolu Isuzu’nun Ar-Ge mühendisleri tarafından geliştirilen ve Türkiye’deki fabrikasında üretilen Isuzu Novociti Life, global marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye’de yollara çıkmadan iki farklı ödül alan Isuzu Novociti Life, 2018 yılı üretimlerinin tamamının satışını gerçekleştirerek büyük bir başarı göstermişti. Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyük ilgi gören ve midibüste ihracat şampiyonu olan Isuzu markası, Novociti Life aracı ile yurtdışı pazarlarda daha yoğun tanıtım için Avrupa Demo Turu düzenledi.

6 Eylül tarihinde başlayan Avrupa Demo Tur 2018 kapsamında Yeni Novociti Life midibüsler, gidilen ülkelerin belediyelerine ve toplu taşıma şirketlerine test ettirildi. Bu sayede üstün teknolojilerini, yol tutuşlarını, performansını, güvenliğini ve konforunu yakından deneyimleme fırsatı sundu. Anadolu Isuzu, Demo Tur 2018 kapsamında Novociti Life araçlarının tanıtımına Romanya ile başladı, Bulgaristan üzerinden devam ederek sırasıyla Danimarka, Polonya, Litvanya, Letonya, Estonya, Makedonya, Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Hırvatistan, Slovenya, Yunanistan, Arnavutluk, Macaristan, Slovakya, Çekya, İspanya, Almanya, İsviçre, Rusya, Fransa, İtalya ve Gürcistan gibi ülkeleri ziyaret ederek turu başarıyla tamamladı.

Etiketler :