İTT Logistics filosuna 9 adet Renault Trucks kattı

İTT Logistics filosuna 9 adet Renault Trucks kattı

İTT Logistics, filosunu 9 adet Renault Trucks T 460 çekici ile güçlendirdi. İTT Logistics, Nisan ayında da filosuna 12 adet Renault Trucks çekici katmıştı. Son araç alımı ile birlikte İTT Logistics’in filosundaki çekici sayısı 65 adede yükseldi.

Likit tank konteyner taşıması yapan ve filosunun yüzde 70’i Renault Trucks’tan oluşan İTT Logistics, filosuna 9 adet Renault Trucks T 460 kattı. Şirket nisan ayında da 12 adet T 460 almıştı. İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin  Öztanık, Türkiye’de en büyük ADR’li çekici ve treylere sahip firma olduklarını belirterek, Renault Trucks’tan son derece memnun olduklarını söyledi.

Likit tank konteyner taşıması yapan İTT Logistics, filosuna 9 adet Renault Trucks T 460 kattı. Araçlar, Renault Trucks Yetkili Bayi Koçaslanlar Otomotiv’in Orhanlı tesislerinde gerçekleşen teslimat töreniyle teslim edildi. Törene;  İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, İTT Logistics  Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık, Renault Trucks Pazarlama Müdürü Şebnem Uygurtürk ve Koçaslanlar Otomotiv Şube Müdürü Erdoğan Seymen katıldı. İTT Logistics, filosuna bu yılın Nisan ayında da 12 adet Renault Trucks katmıştı. Son araç alımı ile birlikte İTT Logistics’in filosundaki çekici sayısı 65 adede yükseldi.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan İTT Logistics Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, filolarında kullandıkları tüm araçların öz mal olduğunu belirterek, daha önce aldıkları Renault Trucks markalı araçlardan çok memnun kaldıklarını ve yeni yatırımlarını da Renault Trucks’a yaptıklarını söyledi. “Teknolojiye ayak uydurarak işimize uygun araçları tercih ediyoruz. Kullandığımız araçlar ADR’lidir. Renault Trucks’ın yakıt tasarrufu ve kalitesiyle fark yaratan bir marka” diyen Öztanık, sürücülerinin de Renault Trucks çekicileri kullanmayı sevdiklerini kaydetti.

3 MİLYON EURO YATIRIM YAPARAK TANK KONTEYNER TEMİZLEME TESİSİ KURACAK

Tekin Öztanık, çok önemli bir yatırım arifesinde olduklarını belirterek, 3 milyon Euro’nun üzerinde bir yatırımla hayata geçirecekleri tank konteyner temizleme yatırımla ilgili şu bilgileri verdi: “Türkiye’de yerel sertifikalı tank konteyner temizleme tesisimizi şubat ayı başında açmayı planlıyoruz. Tesisimiz hayata geçtiğinde Avrupa’nın en iyilerinden biri olacak. Sektörün gurur duyduğu bir yatırım olacak Gıda ve kimyasal tankerlerin yıkanmasını yapabilen Türkiye’deki tek olacak bu tesisimiz, aynı zamanda çevreci olmasıyla da öne çıkacak. Beton kanalların içinde CTP kullandığımız ve sıfır sızdırma özelliği olan tesisimiz standartların üstünde hizmet verecek.”

İTT LOGİSTİCS TL BAZINDA YÜZDE 35 BÜYÜDÜ

İTT Logistics Genel Müdür Yardımcısı Didem Öztanık da yaptığı açıklamada, 2018 yılı için koydukları küm hedefleri gerçekleştirdiklerini, döviz bazında yüzde 10, TL bazında yüzde 35 büyüdüklerini söyledi. Bu yıl önemli yatırımlara başladıklarını, filolarını ve kadrolarını büyüttüklerini belirten Öztanık, ihracat ve ithalat taşımalarında da önemli işler yaptıklarını söyledi. Aylık 100 seferlik ihracat seferi yaptıklarının bilgisini veren Öztanık, “Yıllık 12-15 bin sefer yapıyoruz. Yurtdışına filomuzun yüzde 15’ini tahsis ettik. İthal taşımaları da yapıyoruz, araçlarımızın hepsini dolu getiriyoruz” dedi.

INOVASYONA YATIRIM

Didem Öztanık, çok önemli bir teknolojik yatırıma imza atacaklarını aktardı. Özel bir yazılım geliştirdiklerini 6 aydır bunun üzerinde çalıştıklarını, testlerin ocak ayında başlayacağını söylediği bu yatırımla ilgili Öztanık şu bilgileri verdi: “Sürücüleri ve aracı takip ederek tüm sürecin şeffaf olarak ortaya çıkmasını sağlayacak bir sistem ortaya koyuyoruz. Sürücülerin kalk ve nabız atışana kadar takip edileceği sistem sayesinde, taşımacılık ve depolama süreçleri kontrol edilecek. Kağıdı tamamen ortadan kaldırıyoruz. Sevkiyat bilgileri sürücünün ekranına düşecek. Bu sistem yeni tesisimize entegre olacak. Müşterilerimize vereceğimiz şifre ile araçları takip edebilecekler.”

Etiketler :