IVECO’nun hedefi 2020’de çekicide yüzde 7.5 pazar payı elde etmek

IVECO’nun hedefi 2020’de çekicide yüzde 7.5 pazar payı elde etmek

IVECO, Antalya’da düzenlediği S-WAY ve Yeni Daily’nin tanıtım toplantısında IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak şu değerlendirmeyi yaptı: “3.5 ton ve üstü pazarda 3. konumdayız. Geçen yıla oranla pazar payımızı 0.5 puan artırdık. Yeni araçlarımız bize büyük güç ve heyacan verecek. S-WAY ile 2020’de ağır vasıta pazarıda iddialıyız. S-WAY’in LNG’li ilk teslimatını Mayıs-Haziran ayı gibi teslim edeceğiz. Son bir hafta içinde müşterilerimizle...

IVECO, Antalya’da düzenlediği S-WAY ve Yeni Daily’nin tanıtım toplantısında IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak şu değerlendirmeyi yaptı: “3.5 ton ve üstü pazarda 3. konumdayız. Geçen yıla oranla pazar payımızı 0.5 puan artırdık. Yeni araçlarımız bize büyük güç ve heyacan verecek. S-WAY ile 2020’de ağır vasıta pazarıda iddialıyız. S-WAY’in LNG’li ilk teslimatını Mayıs-Haziran ayı gibi teslim edeceğiz. Son bir hafta içinde müşterilerimizle yaptığımız görüşmelerde 39 adet sipariş aldık. Bu yıl çekicide yüzde 7.5 pazar payı hedefliyoruz. 

S-WAY’ın çok ciddi talep görecektir. Her gösterdiğimiz müşteriden gelen ilk tepki çok güzül. Artık IVECO, S-WAY ile ağır ticari araç sektöründe çok daha güçlü olacak. 2020’den büyük bir artış değil ama artış bekliyoruz. IVECO olarak güzel bir pazar payı yakaladık. 2019’u yüzde 8.3 pazar artış ile kapattık. Ocak ayında da güzel bir pazar payı yakaladık. 2. konuma yükseldik. Ocak’ta beklentimizin üstünde bir talep ile karşılaştık. Şubat ayı da iyi gidiyor. 3.5 ton ve üstünden yüzde 15 pazar artışı bekliyoruz.”

Etiketler :