Mercedes-Benz Türk’ten Şubat ayı kamyon kampanyası

Mercedes-Benz Türk’ten Şubat ayı kamyon kampanyası

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, kamyon ürün grubu için hazırladığı Şubat ayına özel kampanyalar ile kişiye özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray üretimi Mercedes-Benz 2017-2018 model yılı İnşaat kamyon modelleri için Şubat ayında geçerli olacak araç + kasko ve servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde 400.000 TL kredi tutarı, 36 ay vade, yüzde 0 faiz oranı ile Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

2018 Model Kargo/Hafif İnşaat Araç + Kasko ve Servis Sözleşmesi Kampanyası 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray üretimi Mercedes-Benz 2018 model yılı Kargo/Hafif İnşaat kamyon modelleri için Şubat ayında geçerli olacak araç + kasko ve servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde kurumsal müşteriler için 350.000 TL kredi tutarı, 36 ay vade, yüzde 0,0 faiz oranı ile Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

2020 Model Çekici Kamyon + Kasko ve Servis Sözleşmesi Kampanyası 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in, Aksaray üretimi Mercedes-Benz 2020 model yılı çekici kamyon modelleri için Şubat ayında geçerli olacak araç + kasko ve servis sözleşmesini kapsayan özel finansman kampanyası çerçevesinde kurumsal müşteriler için 400.000 TL kredi tutarı, 36 ay vade, yüzde 0,75 faiz oranı ile Mercedes-Benz kamyon sahibi olabilirler.

Etiketler :