PACCAR Fabrikalarındaki Üretimi 20 Nisan’a Kadar Uzattı

PACCAR Fabrikalarındaki Üretimi 20 Nisan’a Kadar Uzattı

PACCAR Inc, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği dünya genelindeki fabrikalarında kamyon ve motor üretimini 20 Nisan 2020 tarihine kadar uzattı. PACCAR’ın toplumlara tıbbi malzeme, gıda ve temel altyapı hizmetleri sunan müşterilerine satış sonrası destek sağlamaya devam edeceği belirtildi. PACCAR’ın ilk çeyrek ve 2020’nin geri kalanı için finansal sonuçları, müşteri talebindeki değişiklikler, hükümet düzenlemeleri ve yetkilerinin etkisi nedeniyle düşük...

PACCAR Inc, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği dünya genelindeki fabrikalarında kamyon ve motor üretimini 20 Nisan 2020 tarihine kadar uzattı. PACCAR’ın toplumlara tıbbi malzeme, gıda ve temel altyapı hizmetleri sunan müşterilerine satış sonrası destek sağlamaya devam edeceği belirtildi. 

PACCAR’ın ilk çeyrek ve 2020’nin geri kalanı için finansal sonuçları, müşteri talebindeki değişiklikler, hükümet düzenlemeleri ve yetkilerinin etkisi nedeniyle düşük üretim programlarından etkilenecek. Şirket, 21 Nisan 2020 için planlanan kazanç açıklaması sırasında 2020 hedeflerini ve ilk çeyrek sonuçlarını güncelleyecek.

Şirket, güçlü likidite ve A + / A1 kredi notu ile güçlü bir finansal pozisyonda bulunuyor. Nakit ve menkul kıymetler üretimi Şubat 2020'nin sonunda 4,28 milyar dolardı. Şirketin ayrıca 3 milyar dolarlık mevcut kredi limitlerine erişimi bulunuyor. 

Konuyla ilgili PACCAR Genel Müdürü Preston Feight, “PACCAR’ın mükemmel bilançosu, deneyimli liderlik ekibi ve seçkin çalışanları bu zor dönemde başarılı bir şekilde yönetilmesine katkıda bulunacak” dedi.

Etiketler :