Rus nakliyeciler filolarını Tırsan ile modernize edecek!

Rus nakliyeciler filolarını Tırsan ile modernize edecek!

Tırsan ve Rusya’nın Uluslararası Karayolu Taşıyıcıları Birliği (ASMAP) arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 14 Aralık’ta Rusya’nın Tula Yasnagorsk şehrinde düzenlenen törenle ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey Ivanovic Baklitsky ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından imzalanan anlaşma ile ASMAP’a üye nakliye şirketleri filolarını Tırsan ile modernize edecekler.

Tırsan ile Rusya’nın Uluslararası Karayolu Taşıyıcıları Birliği ASMAP (Association of International Road Carriers) arasında tarihi bir anlaşmaya imza atıldı. Taşımacılıktaki etkinliğini ve verimliliği artırmak isteyen Rus nakliyeciler, filolarını Tırsan ile modernize edecekler. Anlaşma, 14 Aralık’ta Rusya’nın Tula lokasyonunda Yasnagorsk şehrinde bulunan Tırsan fabrikasında, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky tarafından imzalandı. Yapılan işbirliği kapmasında, Tırsan, ASMAP’a üye olan firmaların beklenti ve ihtiyaçlarına uygun, kalite ve dayanıklılığı kanıtlanmış ürünleri ile Rusya’lı nakliyecilerin filolarını güçlendirecek.

Anlaşmanın imzalanmasında Tırsan’ın Rusya’da kendini kanıtlamış ürünleriyle beraber Adapazarı ve Tula fabrikalarının etkisi büyük oldu. Anlaşma öncesinde ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky ve heyeti Tırsan Adapazarı ve Tırsan Tula tesislerini gezdiler. Yüksek üretim kapasitesi, kullanılan en son teknolojiler, yalın üretimi ve Avrupa’nın en geniş ürün gamını tek çatı altında bulundurma özellikleriyle Adapazarı ve Tula tesisleri ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky ve ASMAP müdüleri ve üyesi nakliyeciler ve basında oluşan heyetini hayran bıraktı.

1600 ÜYE, 30 BİNE YAKIN FİLO

Anlaşma için yapılan özel programda konuşan ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky, anlaşmanın 1.600’den fazla üyeleri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Anlaşmayı yapmadan önce Adapazarı fabrikasını gezdik ve çok etkilendik. Tırsan, son teknoloji ürünleri ve kalitesi ile uzun zamandır tanıdığımız bir marka. Taşımacılarımızın, Rusya’da ki zorlu iklim ve coğrafi koşulları Tırsan ürünleri sayesinde aşacağından ve iş kalitelerini arttıracağından eminiz” dedi.

Ivanovic, 30 bine yakın filolarının bulunduğunu, karayolu taşımacılarının piyasada rekabet etmeye devam edebilmeleri için geniş bir yelpazede son teknolojiye sahip araçları kullanması gerektiğini ifade etti ve “Bunun için bu anlaşma taşımacılarımız için çok önemli” şeklinde devam etti.  Birlik üyelerinin her geçen yıl çekici parklarında da Avrupa’nın yüksek çevre yönetim sistemi standartların uygun olan tır ve kamyonları daha çok kullanmaya başladıklarının bilgisini aktaran Ivanovic, Tırsan ile yapılan anlaşmanın bu anlayışın bir sonucu olduğuna vurgu yaptı.

Tırsan ile ilgili de görüşlerini paylaşan Sergey Ivanovic Baklitsky şunları söyledi: “Tırsan sadece satış ağırlıklı bir marka değil. Rusya koşullarına uyum sağlamış, müşterisinin isteklerini/sorunlarını dinleyip buna uygun çözümler üreten bir firma. Yasnagorsk tesislerine yaptığımız ziyarette bu düşüncelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu gördük. Tırsan, montaj, servis, garanti, yedek parça gibi satış sonrası hizmetlerle de güven veren bir firma.”

ASMAP İŞBİRLİĞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu yaptığı konuşmada, müşterilerini iş ortakları olarak gördüklerini, önceliklerinin  Tırsan ürünlerini kullanan müşterilerinin kazanması olduğununun altını çizdi ve  ASMAP ile işbirliklerinin örtüşen hedefler ile başladığını söyledi. Nuhoğlu,  “ASMAP son derece güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Üyelerinin menfaatlerini sonuna kadar koruyan, dünyadaki değişimlerle birlikte sektörün gelişimi için çalışan, ileri görüşlü ve seçkin bir sivil toplum kuruluşuyla çalışmaktan gurur duyuyoruz ”dedi.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu şöyle konuştu: “Rusya’ya geçici olarak gelmedik. Biz en başından beri Rusya pazarına inandık ve Tırsan olarak Rusya’da 2010 yılında satış ofisimizi, 2011 yılında fabrikamızı açarak üretim yapan ilk üretici olduk. 54 bin metrekare  açık, 9 bin 500 metrekare kapalı alanda ürettiğimiz tüm ürünlerimiz Made in Russia’dır. Önümüzdeki yıl Yasnagorsk fabrikamızda 8 bin metrekare kapalı alanda ilave yeni üretim hattı kuracağız.”

Nuhoğlu şöyle devam etti: ‘Rusya’nın çok zor coğrafi ve iklim koşullarına sahip olması nedeniyle kullanılan treylerin kalitesi ve spesifikasyonları çok önemli. Biz Tula fabrikamızda Rusya koşullarında kanıtlanmış ürünlerimizi üretiyoruz. Bunun arkasında mühendislik başarımız ve Ar-Ge’miz var.’ Tırsan olarak 55’ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdikerini vurgulayan Nuhoğlu ‘Dünya’da treyler konusunda yüksek bilgi birikimimimiz ve bunun sonucunda ortaya koyduğumuz kanıtlanmış mühendislik başarısı var. Rusya’daki müşterilerimiz yalnızca Rusya’daki bilgi birikimimizden değil aynı zamanda toplam  yetkinliğimiz ile  daha iyi, daha güvenli, daha modern ve teknolojik tüm ürünlerimizi kullanabilecekler.”

 

Etiketler :