Beşiktaş ile iş birliğinin 8. yılında TEMSA’dan yeni reklam filmi

Beşiktaş ile iş birliğinin 8. yılında TEMSA’dan yeni reklam filmi

Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile iş birliğini sekizinci yıla taşıyan TEMSA, “Onlar Yollarda” adını taşıyan yeni reklam filmini yayınladı.

Türk sporuna kesintisiz desteğini sürdüren TEMSA, karayolu ulaşım sponsorluğunu üstlendiği Beşiktaş Futbol A Takımı için etkileyici bir reklam filmi hazırladı. Futbol A Takımı’nın yanı sıra kadın futbol takımı, basketbol ve hentbol takımlarının da karayolu ulaşım sponsorluğunu üstlenen TEMSA, hazırladığı yeni reklam filmiyle Beşiktaş ile sekiz yıldır devam eden yol arkadaşlığını ön plana çıkardı.

CAST EKİBİ: TEMSA ÇALIŞANLARI

“Onlar Yollarda” adını taşıyan reklam filmi için, Beşiktaş Futbol Takımı oyuncularından Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Gedson Carvalho Fernandes, Cenk Tosun, Necip Uysal ve Jackson Muleka da kamera karşısına geçti.

Öte yandan, filmde oynayan diğer tüm isimler TEMSA çalışanları arasından gönüllülük esasına dayalı olarak seçildi. Adana fabrika ve İstanbul ofislerinden 30 TEMSA çalışanı, Vodafone Park’ta çekilen filmde cast ekibi olarak görev alarak, Beşiktaş tutkularını ortaya koydu.