10 adet Volvo FH460 alan Karayel Nakliyat, filosundaki araç sayısını 30’a yükseltti

10 adet Volvo FH460 alan Karayel Nakliyat, filosundaki araç sayısını 30’a yükseltti

Temsa İş Makinaları, Türkiye’nin önde gelen tehlikeli & tehlikesiz atık taşımacılığı firmalarından biri olan Karayel Nakliyat’a 10 adet Volvo FH460 HP 4X2 satışı gerçekleştirdi. Yakıt verimliliği, gücü ve sağlamlığı ile öne çıkan Volvo araçlarıyla Karayel Nakliyat’ın filosundaki araç sayısı 30’a ulaştı.

Araçların teslimat töreni, Karayel Nakliyat firma sahibi Erol Afacan ile iş ortağı Fatih Öztemel, Temsa iş Makinaları Volvo Trucks Ülke Satış Müdürü Utku Uzun, Temsa İş Makinaları Volvo Trucks Saha Satış Müdürü Turgay Demirbilek’in katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Karayel Nakliyat firma sahibi Erol Afacan, “Daha temiz bir dünya için çalışan bir firma olarak, Volvo Trucks’ın sürdürülebilirliğe ve çevreye duyduğu hassasiyetle ürettiği araçların emisyon standartlarına uygunluğu bizim için oldukça önemli. Bunun yanı sıra şoförlerimiz için sunduğu konfor ve güvenlik, sağladığı yakıt tasarrufu, motorunun uzun ömürlü ve sağlam olması da tercihimizde etkili oldu. Bu süreçte, Temsa İş Makinaları’nın çözüm ortağımız olarak her zaman yanımızda olması da bize güven verdi. Temsa İş Makinaları Volvo Trucks ailesiyle iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 2020 yılında filomuza yapacağımız yatırım planımızda yeniden Volvo Trucks markasıyla ilerlemeyi düşünüyoruz.” dedi.

Etiketler :