10 bin kamyoncuya ulaştı, Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor

10 bin kamyoncuya ulaştı, Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor

Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı ürünü Atlas’ı Türkiye'nin dört bir köşesindeki kamyon kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen Türkiye turu kapsamında bugüne kadar 36 il ve 42 noktada toplam 10 bin kişi ile buluşan Otokar Atlas, yük taşıma kapasitesi, yakıt tüketimi, düşük yedek parça ve bakım giderleriyle kullanıcılarından tam not aldı.

Otokar, hafif kamyonu Otokar Atlas'ı potansiyel kullanıcıları ile tanıştırmak üzere Türkiye'yi köşe bucak dolaşmaya devam ediyor. Tanıtım turuna ilk olarak İstanbul'da başlanan Otokar Atlas, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güney Doğu'dan sonra Marmara Bölgesi'ndeki kamyon kullanıcıları ile buluştu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul, Çorlu, Tekirdağ, Malkara, Edirne, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa'da gerçekleştirilen tanıtım turu etkinliklerinde Otokar Atlas, yüksek taşıma kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, düşük yedek parça ve bakım giderleriyle kullanıcılarından tam not aldı.

TARKAN BURAK: “10 BİN KULLANICININ GÖNLÜNÜ KAZANDI”

Otokar'ın hafif kamyon pazarına segmentinin iddialı ürünü Atlas ile 2013 yılında pazara girerek hareket getirdiklerini belirten Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, farklı iş kolları için iki farklı uzunlukta üretilen Otokar Atlas'ın, sahip olduğu özelliklerle sektörde fark yarattığını belirtti. Atlas'ın itfaiye aracı, vinç, damper ve çöp kamyonu gibi farklı tipleri ile Türkiye genelinde yaygın olarak kullanıldığını da sözlerine ekleyen Burak şunları kaydetti: "Potansiyel müşterilerimize ulaşmak için düzenlediğimiz Türkiye turunda şimdiye kadar 36 ilde 42 noktada birçok etkinlik gerçekleştirdik. Atlas, yüksek istiap haddi ile kullanıcılarının tabiri yerindeyse yükünü hafifletiyor. Türkiye'nin hemen her bölgesinde gerçekleştirdiğimiz, 10 bin kişiye ulaştığımız etkinliklerde Otokar Atlas kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekmeyi, gönlünü kazanmayı başardı."

Etiketler :