100 adet Actros aldı, filosundaki araç sayısını 230’a yükseltti

100 adet Actros aldı, filosundaki araç sayısını 230’a yükseltti

Mercedes-Benz Türk, Arıç Lojistik’e 100 adet Actros 1845 teslim etti. Bu teslimat ile Arıç Lojistik’in filosunda 190’ı Mercedes-Benz marka olmak üzere toplam 230 araç oldu.

Mercedes-Benz Türk bayi Gelecek Otomotiv Vadipark İstanbul’da gerçekleşen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Kamyon Filo Satış Grup Müdürü Haluk Burçin Akı, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Toluğ, Arıç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Arıç ve Genel Müdür Bahattin Arıç katıldı.

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün teslimat töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim Arıç Lojistik ile iş ortaklığımız 25 yıla dayanıyor. Bu dönemde 100 adetlik bir çekici yatırımı yapmak önemli bir konu. Bol kazanç diliyorum. Biliyorsunuz lojistik işi tamamen Türkiye ekonomisinin birebir yansıması. Dolayısıyla çok önemli bir sektör. Bu iş ortaklığına vesile olan Gelecek Otomotiv’e de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ da yaptığı konuşmada, “Arıç Lojistik ile yaptığımız bu işbirliğinden dolayı oldukça keyif almaktayım. Yeni araçlarımızın uzun bakım aralığı ve düşük yakıt sarfiyatı Arıç Lojistik’e önemli avantajlar sağlayacaktır. Sürücü arkadaşlara diyorum ki, size sunduğumuz araçlar çok konforlu” dedi.

Arıç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Arıç ise teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Arıç Lojistik olarak yurtiçinde ve uluslararası nakliyede bir marka haline geldik. Bu 100 adet teslimatla toplam araç sayımız 230’a yükseldi ve bunların 190 adedi Mercedes-Benz markasından oluşuyor” dedi.

ARIÇ LOJİSTİK HAKKINDA...

Mersin bölgesinin lojistik firmalarından Arıç Lojistik 1993 yılında kuruldu. İran, Irak, Türkmenistan, Tacikistan, Kırgızistan, Kazakistan, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan ve tüm Avrupa ülkelerine taşımacılık hizmeti veriyor. 

Etiketler :