100 yıldır üretiyor

100 yıldır üretiyor

Dünyanın en büyük dizel motor üreticileri arasında yer alan ve dizel motor alanında pek çok teknolojik yeniliğin öncüsü olan Isuzu Motors 100. yılını kutluyor.

En uzun geçmişe sahip Japon araç üreticisi Isuzu Motors’un temelleri 1916 yılında Tokyo’da atıldı. Japonya’nın en eski mabedi olan Ise Shrine of Mie yakınlarındaki Isuzu Nehri’nden ismini alan Isuzu Motors bugün bilinen güçlü Isuzu markasını yaratmak için faaliyet gösterdiği yıllar boyunca ödün vermeden yaratma ilkesi üzerine odaklanmış ve küresel otomotiv sektörüne önemli katkıları olmuştur.

Dünya genelinde 20 milyondan fazla satılan, teknolojik açıdan üstünlüğü, çevre dostu yaklaşımı, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla tanınan 100 yıllık bir tarihe sahip Isuzu Diesel Motorları her türlü hava ve yol koşullarında yüksek performans göstererek müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Mühendislikte, üretimde ve yönetimde eğitim alıp uzmanlaşmış binlerce çalışanı ve düzenli geliştirmelere adanmış kaynakları, müşteriler için doğru ürünlerin üretilmesini sağlıyor.

JAPONYA’NIN İLK DİZEL MOTORUNU ÜRETTİ

AR-GE ve buluşçuluk üzerine şekillenen büyüme stratejisi sayesinde, yeniliklerin öncüsü olan Isuzu, Japonya’nın ilk dizel motorunu üretmiştir ve tarihi boyunca dizel motor alanında pek çok teknolojik yeniliğin öncüsü olmuştur.

Çevre dostu olan Isuzu dizel motorlarda DPF (Dizel Partikül Filtresi) kullanılıyor. Bu duyarlı motorlarda daha az sayıda conta bulunuyor. Bu da kirliliğe sebep olabilecek yağ sızıntılarını engellemeye yardımcı oluyor. Ayrıca Isuzu motorları, tüm yaşam döngüleri boyunca çevre dostu performans sergilemelerini sağlayacak şekilde testten geçiriliyor. Isuzu dizel motorları, motorun yaşamı boyunca fazla yağ tüketimini engelleyecek ve doğru yanmayı arttıracak şekilde uygun silindir - gömlek uyumuyla, verimli dağılım sağlayan, optimize edilmiş güçlü yakıt enjeksiyon sistemleri sayesinde son derece dayanıklıdır.

130 ÜLKEDE SATILIYOR

Dünyanın en büyük dizel motor üreticileri arasında yer alan ve 1000 cc’lik güç ünitesinden 24 litrelik ağır iş makinelerinin motorlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Isuzu dünya çapında 130 ülkede satılıyor. Isuzu, bu kanıtlanmış müşteri odaklılığını, bugün ve gelecek için dizel motorlar üreterek devam ettiriyor. Tüm dünyada kullanılan yüksek teknolojiye sahip motorları, pick-upları, kamyonları ve otobüsleri sayesinde güvenilir bir marka olmayı sürdürüyor.

Etiketler :