1000 adet araç teslim etti!

1000 adet araç teslim etti!

Fiat, Digitürk ile yaptığı 1000 araçlık sipariş anlaşması kapsamında araç teslimatlarına başladı. Fiat’tan 1000 adet Fiorino Combi 1.3 Multijet satın alan Digitürk’ün araçları, Türkiye genelindeki bayi teşkilatı tarafından kullanılacak. Digitürk’e Nisan başında başlayan Fiorino Combi 1.3 Multijet sipariş teslimatları Mayıs sonunda tamamlanacak.“FIORINO COMBI’NİN, BAYİLERİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”Konuyla ilgili bilgi veren...

Fiat, Digitürk ile yaptığı 1000 araçlık sipariş anlaşması kapsamında araç teslimatlarına başladı. Fiat’tan 1000 adet Fiorino Combi 1.3 Multijet satın alan Digitürk’ün araçları, Türkiye genelindeki bayi teşkilatı tarafından kullanılacak. Digitürk’e Nisan başında başlayan Fiorino Combi 1.3 Multijet sipariş teslimatları Mayıs sonunda tamamlanacak.

“FIORINO COMBI’NİN, BAYİLERİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Konuyla ilgili bilgi veren Fiat Satış Direktörü Hüseyin Şahin, “Digitürk’ün tüm Türkiye’deki bayileri için Fiat’ı seçmesinden çok mutluyuz. Hafif ticari araç pazarında en çok tercih edilen modellerden Fiat Fiorino Combi’nin, konforlu ve ekonomik olmasıyla, bayilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum. Kurumsal müşterilerimizle satış sonrası hizmetleri de içeren uzun vadeli iş ilişkileri kuruyoruz. Digitürk ile üçüncü kez yapmış olduğumuz bu anlaşma uzun soluklu işbirliğimizin en önemli göstergesidir” şeklinde konuştu.

Etiketler :