120 araçtan oluşan filosuna 15 adet Safir Plus aldı

120 araçtan oluşan filosuna 15 adet Safir Plus aldı

Balıkesir Uludağ Turizm 15 adetlik anlaşmasının 8 adeti olan Safir Plus otobüsleri teslim aldı. Filodaki Temsa marka araç sayısı 35’e ulaştı. Firma sahibi Özdemir Şengörenoğlu, 2+1 koltuklu 10 adetlik otobüs yatırımında bulunacaklarını belirterek, “Bunlar 5 adet Maraton VIP, 5 Safir Plus VIP olabilir” dedi.

Filosunda 100’ü özmal olmak üzere 120 aracı bulunan Balıkesir Uludağ Turizm 15 adetlik Temsa Safir Plus anlaşmasının 8’ini filosuna kattı. Araçların teslimine yönelik Balıkesir Uludağ Turizm merkezinde bir tören düzenlendi. Törene Balıkesir Uludağ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu, firma çalışanları, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, İzmir Bölge Yöneticisi İrfan Özsevim katıldı. 

2 MİLYON 300 BİN YOLCU HEDEFİ

Törende açıklamalarda bulunan Balıkesir Uludağ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu, 2014 yılına yüzde 15’lik bir büyüme ile 2 milyon seviyesinde yolcu ile kapattıklarını vurgulayarak, “Yeni otobüs yatırımları ile birlikte bu yıl da yine yüzde 15 civarında bir büyüme elde etmeyi ve 2 milyon 300 bin seviyesine gelmeyi hedefliyoruz. Şu anda 40 ile taşıma yapıyoruz. Sezonda yeni hatlar  da oluşturacağız. Balıkesir’den Ankara-İstanbul-Antalya Alanya-Isparta Denizli var. Genel ağırlığımız İstanbul-İzmir hattında. İzmir her yarım saatte seferimiz var. Körfez geçişi hizmete girdiğinde Biz Balıkesir-İstanbul seferlerini artırabiliriz. Her saate bir sefer koyabiliriz. Şu anda 18 sefer var. Sahil taraflarına sefer sayılarımızı da artırabiliriz” dedi.

DUYDUĞUMUZ MEMNUNİYETLE YENİ YATIRIMDA  TERCİH TEMSA OLDU 

Temsa ile çok uzun yıllara dayanan bir işbirliği süreci yaşadıklarını belirten Özdemir Şengörenoğlu, “15 Safir Plus araçla birlikte Temsa marka araç sayımız 35’e çıkıyor. Geçen yıl aldığımız 2+1 Safir ve Prestij araçlardan çok memnun kaldık. Yakıt yönünden ve işletme giderleri yönünden rakamlar bizi memnun eden seviyede oldu. Diğer marka ürünlere göre yüzde 3’lük bir avantajı tespit ettik. Yolcu memnuniyetinin ölçümlemesini de yapıyoruz. Yolcularda araçların konfor düzeyinden memnun. Satış sonrası hizmet sürecinde de  yaşadığımız sorunlarda hızlı çözümler bulunduğunu gördük ve bizde yeni yatırım sürecinde tercihimiz Temsa oldudedi.

TEMSA SEKTÖRE REKABET GETİRDİ

Balıkesir Uludağ Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu Temsa’nın son dönemde üretimini gerçekleştirdiği otobüslerle sektörde kendisini kanıtladığını vurgulayarak, “Bu kalitede üreticilerin olması rekabetçi bir ortam yaratılması açısından da önemliydi. Bu da sektör mensuplarını memnun eden bir gelişme. Ben başarılı çalışmalarından dolayı Temsa yönetimine ve Sayın Murat Anıl ile ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Etiketler :