132 projeyi hayata geçirdi, her yıl 6 milyon euro Ar-Ge’ye bütçe ayırıyor

132 projeyi hayata geçirdi, her yıl 6 milyon euro Ar-Ge’ye bütçe ayırıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı sektörünün tek Ar-Ge Merkezine sahip olan Ekol, kurulduğu günden itibaren, gerçekleştirdiği yatırımlarla teknoloji ve inovasyona yatırım yapmaya devam ediyor.

Sektörünün ilk ve tek Ar-Ge merkezli şirketi Ekol Lojistik, Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında 9 Mart’ta İstanbul Kardelen Tesisi’nde “Teknoloji Günü” düzenledi. Gerçekleştirilen etkinlikte, gün boyu yapılan sunumlarla hem ekipler birbirlerinin yürüttüğü projeler hakkında detaylı bilgi sahibi oldu, hem de farklı lokasyon ve birimlerde çalışan proje ekipleri bir araya geldi.

SEMİH İNCEDAYI: “İLK TERCİH EDİLEN LOJİSTİK MARKASI”

Türkiye’nin en gelişkin Ar- Ge merkezlerini yöneten ve bilgi teknolojileri şirketlerinde uzun yıllar genel müdürlük yaptıktan sonra Ekol ailesine Danışma Kurulu Üyesi olarak Eylül 2015’te katılan Semih İncedayı etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, “İş süreçlerimize sadece software değil hardware olarak da çok büyük yenilikler yetiren Ar-Ge merkezimiz sayesinde Ekol olarak sektörümüzün inovasyon liderliğini yapıyor, rakiplerimiz için rol model oluyoruz. Genç çalışanlarımızla, trendleri takip ederek ortaya koyduğumuz yaratıcı çözümlerle şirketimizin ülkemizde olduğu gibi uluslararası pazarda da ilk tercih edilen lojistik markası olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

KATMA DEĞERİ VE REKABET

Ekol Lojistik Ar-Ge Direktörü Erdem Özsalih ise şu sözleri paylaştı: “2012 yılında kurduğumuz Ar-Ge merkezimiz bünyesinde bugüne kadar katma değeri ve rekabet gücü yüksek, ileri teknoloji içeren toplam 132 projeyi hayata geçirdik. Şirketimizin yatırım bütçesinden yaklaşık 6 milyon euro her yıl Ar-Ge’ye ayrılıyor, bu hem bizler hem sektörümüz hem de ülkemiz için gurur verici.”

Etiketler :