15 adet Yeni Travego aldı, 20 adet daha alacak!

15 adet Yeni Travego aldı, 20 adet daha alacak!

Esadaş Turizm 15 adet yeni Mercedes-Benz Travego 15 satın aldı. Nisan ayında toplam 16 adet yeni Travego teslim alan Esadaş Turizm, sene sonuna kadar filosuna 20 adet daha ekleyecek.

Yurtiçi ve yurtdışı yolcu taşımacılığı alanında alanında faaliyet gösteren Erzurum merkezli Esadaş Turizm, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Mercedes-Benz bayii Mengerler İstanbul tarafından takas, kredi ve kasko ile satılan 15 adet yeni Travego 15 otobüs satın aldı. Esadaş Turizm, bu teslimat ve Nisan ayında teslim alınan 1 adet Travego 15 ile birlikte, tamamı Mercedes-Benz Travego 15 ve 17’den oluşan filosundaki otobüs sayısı 72 adede çıktı. Esadaş Turizm, sene sonuna kadar 20 yeni Travego daha filosuna katacak.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Esadaş Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şenpolat, Marmara Bölge Müdürü Musa Şenay, Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki, Has Otomotiv İcra Kururlu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Hassoy Otobüs Satış Müdürü Selim Saral, Koluman İstanbul Otobüs Satış Müdürü Önder Gökçe, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldılar.

BURAK BATUMLU: “MÜŞTERİMİZ DE BU GÜVENİ TAKDİR EDEREK YATIRIM YAPTI”

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, tören sırasında yaptığı konuşmada, “Esadaş, bu sene Şubat ayında lansmanını yaptığımız yeni Travego’yu daha görmeden pazarlığını ve satışını yaptığımız bir iş ortağımız. Esadaş’ın Mercedes-Benz’e ve araçlarımıza güveni o kadar yüksek ki, daha görmeden alım kararı aldı. Bu bağlamda Esadaş’ın konumu ve yatırımları bizim için de çok değerlidir. Bu sene yine öncülük yapmış ve alımlarda başrolü üstlenmiştir. Bundan sonrası için bu araçların bol kazanç getirmesini diliyoruz. Yeni Travego’da yakıt ekonomisi, uzun servis aralıkları, konfor ve güvenlik en güvendiğimiz noktalar. Müşterimiz de bu güveni takdir ederek yatırım yaptı. Mevcut arabaların 100 kilometrede yakıt tüketimiyle Euro 6 motorlu yeni araçlarımızın 100 kilometrede yakıt tüketimini karşılaştırdığımızda ciddi farklar görüyoruz. Eski araçlarda 100 kilometrede yüke, yola ve yolcu sayısına göre 27 ila 29 litre arasında tüketim olurken; ilk teslimatları yaptığımız araçlarda henüz rodaj görmedikleri halde 21-22 litre; hatta otobanlarda 19-20 litre tüketimden bahsediliyor. Müşterilerimizin bu yatırımı yaptığında yakıt ekonomisi anlamında ne kadar tasarruf edeceğini görmek bizim açımızdan araçlarımıza muazzam bir güven sağlıyor. Bu araçların hem uzun bakım aralıkları hem de yakıt ekonomisiyle çığır açacağını düşünüyorum” dedi.

HALUK ŞENPOLAT: “BU YIL 1.5-2 MİLYON YOLCU TAŞIMAYI PLANLIYORUZ”

Esadaş Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şenpolat ise törende “Biz arabayı görmeden kararımızı veren bir grubuz. Yıllardır ticaretimizde önce yolcuya sonra Mercedes-Benz’e odaklanarak yaşıyoruz. Bundan da bugüne kadar bir zarar görmedik. Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Mercedes-Benz’e de bu güveni bize verdiği için teşekkür ediyoruz. Şu anda filomuzu yeni çıkacak araçlara göre ayarlamıştık. Bu sene içinde değişimleri yapılacak. Gücümüzün yettiğince bu sene içinde tamamlayacağız. Tamamlayamadıklarımızı seneye aktarabiliriz. Filo sayısında çok artış düşünmüyoruz. Durgun bir yıl olacağını düşünüyoruz. Elimizdeki eski filoyu gençleştirip, yolumuza devam edeceğiz. Kendimize ait 55, 17 kadar da kiralık aracımız var. Geçen yıl 1,5 milyon civarında yolcu taşımıştık. Bu yıl da cüzi bir artışla 1.5-2 milyon yolcu taşımayı planlıyoruz. Satın almayı takas şeklinde yaptık” şeklinde konuştu.

Etiketler :