19 adet Tourismo aldı, yılsonuna kadar 30 adede tamamlayacak!

19 adet Tourismo aldı, yılsonuna kadar 30 adede tamamlayacak!

Efe Tur, Mercedes-Benz Türk düzenlenen bir törenle 19 adet Euro 6 Tourismo 15 otobüs teslim aldı. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Efe Tur Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Mercedes-Benz Türk Otobüs...

Efe Tur, Mercedes-Benz Türk düzenlenen bir törenle 19 adet Euro 6 Tourismo 15 otobüs teslim aldı. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirilen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Efe Tur Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Mengerler Ticaret Genel Müdürü Hayrettin Karaboğa ve Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı katıldı.

“EFE TUR BİZİM İÇİN MÜŞTERİ DEĞİL, DOSTTUR”

Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Efe Tur’un kendileri için bir müşteri olmadığını bir dost olduğunu söyledi. Efe Tur ile 30 adetlik otobüs alım anlaşmasının bugün 19 adedini teslim ettiklerini söyleyen Süer Sülün, Efe Tur’a yılsonuna kadar toplam 30 adet otobüs teslim edeceklerini kaydetti.

TÜRKİYE OTOBÜS SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRMESİ

Toplantıda Türkiye otobüs sektörünün ilk üç ayını da değerlendiren Süer Sülün, sektörde ilk 3 ayın düşük bir seyir izlediğini, belirten Sülün, “Dördüncü aydan sonra mevsimle beraber belirli bir büyüme bekliyoruz” dedi.  

“YENİ TRAVEGO EURO 6 YÜZDE 10’A YAKIT TASARRUFU SAĞLIYOR”

Otobüs sektöründe turizmin oldukça dipte olduğunu ifade eden Sülün, şehirlerarasının ise geçen yılki seviyede devam edeceğini öngördüklerini kaydetti. Yeni Travego ile birlikte Mercedes-Benz Türk’ün otobüsçülüğü farklı bir yere taşıdığını vurgulayan Sülün, hem konforu hem dizaynı hem de sağladığı yakıt ekonomisi çok iddialı olduğunu söyledi. Sülün, “Türkiye otobüs sektörünü Avrupa ile karşılaştırdığımızda şunu görüyoruz:  Bir otobüs Avrupa’da yılda 60-70 bin kilometre yol alırken, Türkiye’de 300 bin kilometre civarında yol alıyor. Bu kadar çok koşan bir aracın yakıt ekonomisi de çok önemli. Yeni Travego Euro 6 yüzde 10’a yakıt tasarrufu sağlıyor” diye konuştu.

LEVENT BİRANT: “GEÇEN YILI 5 MİLYON YOLCU İLE KAPATTIK, BU YOL 6 MİLYON YOLCU İLE KAPATMAYI HEDEFLİYORUZ”

Efe Tur Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant da yaptığı konuşmada, “Bugün 19 adet otobüs alıyoruz. Yılsonuna kadar bu sayıyı 30 adede tamamlayacağız. Bu alımla filomuzun çok önemli bir kısmı Mercedes-Benz markasından oluşan araçlara dönüştü. Yine bu alımla birlikte filomuzdaki öz mal araç sayısı 160 adede yükseldi. Geçen yılı 5 milyon yolcu ile kapattık. Sayı olarak baktığınızda Türkiye otobüs sektöründe 4.’lük için  birkaç firma ile yarışıyoruz. 2016’da yüzde 20’lik bir yolcu artışı bekliyoruz. Yani yılı 6 milyon yolcu ile kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

ALPER KURT: “YENİ TRAVEGO YILA DAMGASINI VURACAK”

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt da, Mercedes-Benz Türk olarak Yeni Travego’nun hem tasarımı, hem yakıt ekonomisi hem de konforu ile yıla damgasını vuracağını söyledi.

NUSRET GÜLDALI: “EFE TUR İLE İŞBİRLİKLERİNİ DAHA UZUN YILLARA YAYMAYI ARZULUYORUZ”

Mengerler İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı da törende yaptığı açıklamada kurumsal iş anlayışına sahip iş ortakları olan Efe Tur ile işbirliklerini daha uzun yıllara yaymayı arzu ettiklerini kaydetti. Nusret Güldalı, yeni otobüslerin Efe Tur’a bol kazanç getirmesini ve iyi günlerde kullanmasını diledi. 

Etiketler :