2 bin araçlık dev filoya sahip İtalyan lojistik devi 7 yıldır Tırsan’ı tercih ediyor

2 bin araçlık dev filoya sahip İtalyan lojistik devi 7 yıldır Tırsan’ı tercih ediyor

Tırsan Treyler, intermodal taşımacılıkta tüm treyler gereksinimleri için eksiksiz bir ürün yelpazesi sunuyor

Avrupa, intermodal taşımacılığa yönelirken İtalya'daki en büyük 5 taşımacılık şirketinden biri olan Autamarocchi, Tırsan bünyesinde bulunan Kässbohrer markasını tercih ediyor. Kässbohrer ile Autamarocchi arasındaki işbirliği 7 yıldır devam ediyor.

Autamarocchi ve Kässbohrer arasındaki işbirliği sayesinde, 2018 yılında huckepack 70 ünite teslimat gerçekleştirildi. Kässbohrer K.SCC tren taşımacılığına uygun tenteli rulo taşıyıcı, birçok taşımacılık modeline ve gemi taşımacılığına uygunluk gösteriyor. İntermodal taşımacılıkta operasyonel süreçlerin zorlu olması, bu süreçte dayanıklı ve güçlü bir şasiye olan ihtiyacı artırıyor.

Autamarocchi Genel Müdürü Ervino Harej, tenteli Kässbohrer araçlarının sağlam tasarımının önemini vurgulayarak, “Tam verimlilik istiyorsanız, zorlu operasyonel yüklere dayanacak sağlam şasiye sahip olmanız da zorunlu hale geliyor. Biz bu durumun bilincinde hareket ederek birçok kez Kässbohrer ile çalıştık. Bununla birlikte Kässbohrer'in teslimat süresi ve diğer üreticiler arasında sağladığı rekabet avantajı, iş birliğini bizim için daha da önemli hale getiriyor” dedi.

Kässbohrer'in Kilit Müşteri Yönetimi Müdürü Mehmet Önen de, “Kässbohrer, müşterilerine en iyi kalite ve hizmetleri sunarak taşımacılık ve lojistik sektörünün çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Kässbohrer sadece ürün tabanlı olarak değil, aynı zamanda yenilikçi yaklaşımıyla da sektöre katkıda bulunuyor. Kässbohrer ve İtalya'nın özel bir ilişkisi var ve bu ortaklığı uzun yıllar boyunca tüm Avrupa'da sürdüreceğiz” dedi.

Autamarocchi Hakkında…

Filolarında yer alan 2 bin araç ile İtalya'nın en büyük 5 İtalyan taşımacılık şirketinden biri olan Autamarocchi, intermodal taşımacılıkta çözümler sunuyor. Şirketlerin konteyner ve FTL taşımacılığı alanındaki ihtiyaçlarına göre, tüm Avrupa'da özel taşımacılık hizmeti sunuyor ve tam yük konteyner taşıma kapasitesiyle Avrupa Endüstrisine hizmet veriyor. Diğer rakiplerle kıyaslandığında, Avrupa'daki en büyük üç konteyner şasi filolarından birine sahip. İtalya'nın ana limanları ve üretim ve tüketim alanlarında ve Slovenya, Avusturya, Macaristan ve Hırvatistan'daki şubeler ağı sayesinde tamamen lojistik pazarına odaklanmak amacıyla 1986 yılında kuruldu.

Etiketler :