2 Setra, 1 Travego ve 4 Conecto teslim etti

2 Setra, 1 Travego ve 4 Conecto teslim etti

Mercedes-Benz Türk 22 Eylül- 10 Ekim tarihleri arasında Patnos İtimat’a 2 adet Setra, Bektaşlar Turizm’e 1 adet Travego teslim ederken, İstanbul Halk Otobüsü işletmecilerine ise 4 adet Conecto otobüs teslim etti.PATNOS İTİMAT’A 2 ADET SETRA Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Patnos İtimat’a satışı gerçekleşen 2 adet Setra 516 ComfortClass; Tahsin Sayılır, Ahmet Oral, Ömer Tutan ve Abdullah Ataseven’e teslim edildi. Sayılır ve Oral, Setra otobüslerin...

Mercedes-Benz Türk 22 Eylül- 10 Ekim tarihleri arasında Patnos İtimat’a 2 adet Setra, Bektaşlar Turizm’e 1 adet Travego teslim ederken, İstanbul Halk Otobüsü işletmecilerine ise 4 adet Conecto otobüs teslim etti.

PATNOS İTİMAT’A 2 ADET SETRA

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv tarafından Patnos İtimat’a satışı gerçekleşen 2 adet Setra 516 ComfortClass; Tahsin Sayılır, Ahmet Oral, Ömer Tutan ve Abdullah Ataseven’e teslim edildi. Sayılır ve Oral, Setra otobüslerin yüksek konforuna, güvenilirliğine ve kalitesine vurgu yaparak filolarını Setra otobüslerle güçlendirmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

BEKTAŞLAR TURİZM FİLOSUNA 1 ADET TRAVEGO KATTI

Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Ankara tarafından Bektaşlar’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD, Rıfat Akbulut’a teslim edildi. Akbulut teslimat esnasında Mercedes-Benz Travego otobüslerinin yolculara sağladığı yüksek konfordan memnun olduğunu ve Mercedes-Benz otobüslerine sahip olduğu yüksek dayanıklılık özellikleri nedeniyle çok güvendiğini belirtti. 

1 ADET CONECTO ALDILAR

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Muharrem Dağdeviren ve Mehmet Ali Güleç’e teslim edildi. Aracın teslimatı esnasında müşteriler Mercedes-Benz’i kalitesi ve yakıt tasarrufu nedeniyle tercih ettiklerini vurguladı. 

HALK OTOBÜSLERİ MERCEDES-BENZ’E EMANET

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Salih Aksungur, Şeref Aksungur, Sedat Aksungur, ve Abdülkerim Aksungur’a teslim edildi. Teslimat sırasında, tercih sebeplerinin Mercedes-Benz’in eşsiz kalitesi ve düşük yakıt sarfiyatı olduğu belirtildi.

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Serkan Balta, Murat İlgün, Fikret Aslan ve Mustafa Şeker’e teslim edildi. Aracın tercih edilme nedenleri arasında müşteri dostu yakıt ekonomisi ve dayanıklılığı gösterildi.

Mercedes-Benz Türk tarafından satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri Süleyman Çaktı, Kasım Çaktı ve Mustafa Çiğdem’e teslim edildi. Teslimat esnasında, Mercedes-Benz Conecto’nun yüksek kalitesi ve düşük işletme maliyetleri vurgulandı. İstanbul Halk Otobüsü işletmecileri,  Mercedes Benz’in her zaman desteğini ve ayrıcalığını hissettirdiği belirtildi.

Etiketler :