200 araçlık filosunda lastik tercihini Goodyear’dan yana kullandı

200 araçlık filosunda lastik tercihini Goodyear’dan yana kullandı

Goodyear’ın, uluslararası taşımacılık sektöründe ağır yük ve proje taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Yılnak A.Ş ile işbirliği 2016 yılındaki lastik tedariğiyle perçinlendi. Yılnak, 128 yeni 6x6 ve 4x4 arazi araçları ile hizmet verdikleri TANAP (Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı) Projesi’nde kış performansı ile öne çıkan Goodyear ve Fulda lastiklerini tercih etti.

Goodyear’ın, 1973 yılından bu yana uluslararası taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Yılnak A.Ş ile uzun zamana dayanan işbirliği artarak sürüyor. 200 araçlık zengin filosu ile 21 ülkeye ağır taşıma ve proje taşımacılığı yapan Yılnak A.Ş., 2016 yılında Yılnak Ağır Nakliye’nin filosunun lastik alımlarının tamamına yakınını Goodyear ve Fulda markalarından yaptı.

Yılnak A.Ş,  hizmet verdiği, Hazar Denizi’nden Avrupa’ya uzanan, 1850 km’lik bölümünün ülkemizin 20 ilinden geçtiği doğalgaz hattı TANAP‘da (Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi) çalıştırdığı 128 yeni araç için de kış performansından memnun olduğu Goodyear ve Fulda lastiklerini tercih etti.

Yılnak gibi alanınında güçlü ve işhacmi büyük filolar tarafından tercih ediliyor olmalarından büyük mutluluk duyduklarını belirten Goodyear İş Geliştirme Yöneticisi Eren Yaşar, “Yılnak A.Ş ile verimli işbirliğimizin gelecekteki dönemlerde de güçlenerek devam edeceğini umuyoruz. Goodyear olarak kilometre başı düşük maliyet ve düşük yakıt tüketimi sağlayan lastiklerimiz ile Yılnak A.Ş.’ye operasyonalrında maliyet avantajı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Yılnak A.Ş. CEO’su Kerem Saraç ise, Goodyear ve Fulda lastiklerini yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sebebiyle tercih ettiklerini, zorlu TANAP Projesi’nde Goodyear ve Fulda lastiklerinin kış performansından son derece memnun olduklarını belirtti

Etiketler :