25 firmaya 50 adet Yeni Travego teslim etti

25 firmaya 50 adet Yeni Travego teslim etti

Mercedes-Benz Türk, Hadımköy’deki pazarlama merkezinde düzenlediği bir törenle 25 farklı firmaya 50 adet Yeni Travego otobüs teslim etti. Otobüs sektörünün yoğun ilgi gösterdiği toplu teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü...

Mercedes-Benz Türk, Hadımköy’deki pazarlama merkezinde düzenlediği bir törenle 25 farklı firmaya 50 adet Yeni Travego otobüs teslim etti. Otobüs sektörünün yoğun ilgi gösterdiği toplu teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu ve Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan katıldı.

Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, törende yaptığı konuşmada, “Bugün hepimiz için çok büyük bir gün. 50 adet Travego’yu sizlere teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün de yaptığı konuşmada, Yeni Travego’yu 24 Şubat’ta otobüs sektörüne tanıttıklarını ve bugün aracı yollarda göreceklerini söyledi. Süer Sülün, “Bugün bir dönemi kapatıyor, yeni bir dönemi açıyoruz. Yeni Travego otobüsçüye başka bir standart getirecek. 25 farklı müşterimize 50 adet Travego’yu şehirlerarası ve turizm sektörünün öncü firmalarına teslim etmekten gurur duyuyoruz. Aynı zamanda bu firmalara 200 adet Yeni Travego teslimatı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleşecektir” dedi. Teslimat töreni sonrası Travego’lar konvoy halinde Esenler Otogarı’na doğru yola çıktı.

YENİ TRAVEGO ALAN FİRMALARIN ADLARI…

1-İstanbul Seyahat

2-Cide Aslan

3-Cideliler Turizm

4-Çağdaş Güven Turizm

5-Elazığ Murat

6-Erbaa Seyahat

7-Esendaş Turizm

8-Glorious Turizm

9-Has Turizm

10-Isparta Petrol Turizm

11-Kamil Koç

12-Katırcıoğlu Turizm

13-Lüks Batman

14-Lüks Bayburt Seyahat

15-Malatya Medine Turizm

16-Mis Amasya Tur

17-Öz Diyarbakır

18-Özlem Diyarbakır

19-Pamukkale

20-Siirt Petrol Turizm

21-Sahil Seyahat

22-Tokat Seyahat

23-Urfa Hassoy

24-Vangölü Seyahat

25-Yeni Midyat

 

Etiketler :