25 metrelik, 290 yolcu kapasiteli dev metrobüs tanıtıldı

25 metrelik, 290 yolcu kapasiteli dev metrobüs tanıtıldı

Akia, Türkiye’de 6. Kez düzenlenen Busworld Fuarı’nda 25 metrelik dev metrobüsünü tanıttı. Fuara üç modeli ile katılan Akia’nın dev metrobüsü fuarda büyük ilgi çekti. Metrobüs dışında Ultra LF serisinden Yeni Ultra LF12 ve Yeni Ultra LF9 araçlarını tanıtan Akia, fuarda bir de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Akia Group Başkanı Mazaher Naseri, Akia Genel Müdürü Remzi Baka, Teknik Müdürler Olcay Salih ve Alireza Shaki Bazer katıldı.25 metre...

Akia, Türkiye’de 6. Kez düzenlenen Busworld Fuarı’nda 25 metrelik dev metrobüsünü tanıttı. Fuara üç modeli ile katılan Akia’nın dev metrobüsü fuarda büyük ilgi çekti. Metrobüs dışında Ultra LF serisinden Yeni Ultra LF12 ve Yeni Ultra LF9 araçlarını tanıtan Akia, fuarda bir de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Akia Group Başkanı Mazaher Naseri, Akia Genel Müdürü Remzi Baka, Teknik Müdürler Olcay Salih ve Alireza Shaki Bazer katıldı.

25 metre uzunluğunda üç kabinden oluşan dev metrobüs, kendi segmentinde 290 yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük yolcu kapasitesine sahip. Çift taraflı kapılı metrobüs, Euro 6 emisyonalu ve çift akstan tahrikli olması ile dikkat çekiyor. 

Etiketler :