3 adet DAF alan Sonkaya Petrol, Adex Akademi’den sürücü eğitimi kuponunu kullandı

3 adet DAF alan Sonkaya Petrol, Adex Akademi’den sürücü eğitimi kuponunu kullandı

Sonkaya Petrol, DAF bayi Mertsan'dan 3 adet DAF XFFT480 Super Space, Euro 6 çekici satın aldı ve 2020 yılında müşterilerine satılan tüm kamyonlar için DAF Trucks Türkiye'nin sağladığı ücretsiz "sürücü eğitimi kuponu" nu kullandı. Adex Akademi'den Ayhan Gökdemir ve Mert İntepe eğitimle ilgili, “Bu eğitimin ardından Sonkaya'nın araçlardan en iyi verimi alacağına eminiz” dedi. ADEX Akademi’de verilen eğitimin detayları; araç bilgisi, güvenlik ve ekonomik sürüş....

Sonkaya Petrol, DAF bayi Mertsan'dan 3 adet DAF XFFT480 Super Space, Euro 6 çekici satın aldı ve 2020 yılında müşterilerine satılan tüm kamyonlar için DAF Trucks Türkiye'nin sağladığı ücretsiz "sürücü eğitimi kuponu" nu kullandı. Adex Akademi'den Ayhan Gökdemir ve Mert İntepe eğitimle ilgili, “Bu eğitimin ardından Sonkaya'nın araçlardan en iyi verimi alacağına eminiz” dedi. 

ADEX Akademi’de verilen eğitimin detayları; araç bilgisi, güvenlik ve ekonomik sürüş. Sürücü, gelişmiş ekonomik sürücü eğitiminin ardından 100 km'de 18,7 litreye gelmeyi başardıktan sonra sürücü, 100 km'de ortalama 22,6 litre (Alüminyum tankerli yeni DAF XFFT480 Super Space van) yaptığı belirtildi.