30 adet Setra aldı, 1 milyon yolcu taşımayı hedefliyor

30 adet Setra aldı, 1 milyon yolcu taşımayı hedefliyor

Mercedes-Benz Türk'ün Lüks Ereğli Seyahat’e 30 adet Setra ComfortClass S 516 HD model otobüs teslim etti. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Lüks Ereğli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Setra’nın yakıtta ekonomik, konforlu,  koltuk sayısının fazla olması nedeniyle ve de 22 yıldır Mercedes-Benz Türk ile olan ilişkilerinden dolayı  tercih ettiklerini söyledi. Türkiye’de son yıllarda 2+1 furyasının...

Mercedes-Benz Türk'ün Lüks Ereğli Seyahat’e 30 adet Setra ComfortClass S 516 HD model otobüs teslim etti.

 Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde düzenlenen teslimat töreninde konuşan Lüks Ereğli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Setra’nın yakıtta ekonomik, konforlu,  koltuk sayısının fazla olması nedeniyle ve de 22 yıldır Mercedes-Benz Türk ile olan ilişkilerinden dolayı  tercih ettiklerini söyledi. Türkiye’de son yıllarda 2+1 furyasının başladığını ve kendilerinin buna ayak uydurmak zorunda olduğunu ifade eden Mehmet Kaya, satın aldıkları Setra’ların 2+1’e çok rahat dönüştürülebildiğini kaydetti. Geçtiğimiz yıl 800 bin yolcu taşıdıklarını anlatan Kaya, bu yılki hedeflerinin 1 milyonun üstünde yolcu taşımak olduğunun altını çizdi.

Mercedes-Benz Türk Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün da teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Lüks Ereğli’ye yaptıkları bu teslimatın bayram öncesi yaptığı en büyük otobüs satışı olduğunu söyledi. Lüks Ereğli’nin kurulduğu günden bu yana Mercedes-Benz marka otobüsleri kullandığını ifade eden Süer Sülün,  “Euro 6 araçlarımız gerçekten hayal edilmesi zor bir yakıt tüketimine ulaştı. Özellikle şehirlerarası taşımacılıkta yakıt çok önemli. Konfor çok önemli. Yeni portföyümüzdeki araçlarımızın tamamı yakıt ekonomisini ve konforu öne çıkartıyor. Lüks Ereğli ile 22 yıllık bir ilişkimiz var. Biz lokal firmalara çok önem veriyoruz. Lüks Ereğli’de bu konuda güzel bir örnek” dedi. 

Etiketler :