30 adet Sprinter aldı, filosundaki Mercedes-Benz araç sayısını 100 adede yükseltti

30 adet Sprinter aldı, filosundaki Mercedes-Benz araç sayısını 100 adede yükseltti

İlkem Turizm’in yeni araç alımında tercihi yine Mercedes-Benz Sprinter oldu. Şirketin araç parkında 100 adet Mercedes-Benz marka bulunuyor.

Öğrenci ve personel taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren İstanbul merkezli İlkem Turizm, bir kez daha Mercedes-Benz’i tercih etti. Şirkete, 30 adetlik Sprinter satışının18 adedini takas yöntemiyle Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu gerçekleştirdi.

Gülsoy Otomotiv Anadolu tesislerinde yapılan törenle yeni araçlarını teslim alan İlkem Turizm’in filosunda 100 adet Mercedes-Benz hafif ticari araç bulunuyor. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu’dan Gülsoy Anadolu Genel Müdürü Serkan Açar, Gülsoy Anadolu Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Yerli, Gülsoy Anadolu Pazarlama İletişim Müdürü Mine Öztuncay, İlkem Turizm’den şirket sahibi Ali Bayraktaroğlu, İlkem Turizm Genel Müdürü Volkan Kurtuldu ve Genel Müdür Yardımcısı Tunus Güler katıldılar.

İlkem Turizm şirket sahibi Ali Bayraktaroğlu tören sırasında yaptığı konuşmasında “Öncelikle Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Gülsoy Otomotiv Anadolu’ya bu teslimatın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler’e verdikleri destek için teşekkür ederiz. İlkem Turizm olarak İstanbul’da okul servisi ve personel taşımacılığı yapıyoruz, bu yüzden de müşterilerimizin güvenliği ve konforu bizim için ilk sırada yer alıyor. Bizim gibi güvenliği, konforu ve müşteri beklentilerini iyi anlayan, ona göre araçlar tasarlayan Mercedes-Benz Türk ile bir kez daha iş birliği içerisine girmekten gurur duyuyor ve filomuzu uygun finansman koşulları ile Mercedes-Benz marka araçlarla genişletmekten büyük bir onur duyuyoruz”dedi.

Etiketler :