35 adet Safir Plus aldı, 45 adet daha otobüs almayı planlıyor

35 adet Safir Plus aldı, 45 adet daha otobüs almayı planlıyor

Türkiye’nin köklü firmalarından Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İstanbul’da düzenlenen bir törenle Temsa’dan 35 adet 2+1 Safir Plus VIP otobüs aldı. Florya’daki Kaşıbeyaz Restorant’ta düzenlenen teslimat törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan, Operasyon Direktörü Çağatay Kepek ve Temsa Satış Müdürü Baybars...

Türkiye’nin köklü firmalarından Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. İstanbul’da düzenlenen bir törenle Temsa’dan 35 adet 2+1 Safir Plus VIP otobüs aldı. Florya’daki Kaşıbeyaz Restorant’ta düzenlenen teslimat törenine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan, Operasyon Direktörü Çağatay Kepek ve Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ katıldı.

DİNÇER ÇELİK: “KAMİL KOÇ İLE YAPTIĞIMIZ İŞBİRLİĞİNİ ÇOK DEĞERLİ BULUYORUZ”

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Kamil Koç Otobüsleri’nin Türkiye’nin en köklü firmalarından biri olduğunu anımsatarak, “Türkiye otobüs sektöründe 90 yıldır faaliyet gösteren Kamil Koç, hem köklü bir tarihe sahip hem de kurumsal yapısını tamamlamış ve güçlendirmiş otobüs firmalarımızdan biri. Kamil Koç ile yaptığımız işbirliğini çok değerli buluyoruz. Temsa olarak Kamil Koç’a bugün 35 adet 2+1 Safir Plus otobüslerimizi teslim ediyoruz. Kamil Koç ile yaptığımız işbirliğinde çok önemli yere geldik.  Kamil Koç’a yeni otobüslerin hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca kazasız, bol kazançlı bir dönem diliyorum” dedi.

CENGİZ DOĞAN: “TEMSA BİZİM ÇOK ÖNEMLİ İŞ ORTAĞIMIZ, BU YIL 18 MİLYON YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ”

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan da yaptığı konuşmada, Kamil Koç’un otobüs sektörünün en eski ve marka olmuş firması olduğunu söyledi. Kamil Koç’un otobüs sektörüne öncülük ettiğini ifade eden Cengiz Doğan, “Türkiye otobüs sektöründe 90 yıldır hep öncü ve önde olmamızın sebebini müşteri taleplerini dikkate alarak faaliyet göstermemiz oluşturuyor. Temsa bizim çok önemli bir iş ortağımız. Yolcu ihtiyaçlarını Temsa ile paylaşıyoruz. Temsa da yolcularımızdan gelen talepleri dikkate alıyor. Böylece biz de Temsa’nın araçlarını bu talepler doğrultusunda geliştirmesine katkı sağlamış oluyoruz. Bugün 35 adet Temsa otobüs teslim aldık. Böylece öz mal otobüs sayımız 185 adede yükseldi. Öz mal otobüslerimizin 3 tanesinden 2 tanesini Temsa markasından oluşuyor. Bu yıl 45 araçlık daha yatırım planımız var. Sektörün büyüme hızı çok düşük. Sektörde bu yıl yüzde 2 civarında bir büyüme öngörüyoruz. Ayrıca bu yıl toplamda 18 milyon yolcu taşımayı hedefliyoruz” dedi.

MURAT ANIL: “KAMİL KOÇ’UN HER 3 ARACINDAN BİRİNİN TEMSA MERKASINI TAŞIMASI BİZİ GURURLANDIRIYOR”

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da toplantıda yaptığı açıklamada Kamil Koç’un her 3 otobüsünden 1’inin Temsa markasından oluşmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Murat Anıl, Kamil Koç’un araçlarla ilgili geri bildirimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek Kamil Koç firmasına bu konuyla ilgili teşekkür etti. 

Etiketler :