4 firmaya 13 adet Stralis çekici teslim etti

4 firmaya 13 adet Stralis çekici teslim etti

Iveco’nun Gaziantep yetkili satıcısı Üstün-İş Otomotiv, Dimaks’a 9 adet, Günsaldı’ya 2 adet, Öz-Cem’e 1 adet ve Almen’e 1 adet çekici teslim etti.

Dimaks Turizm İnşaat Akaryakıt Nakliye ve Taşımacılık LTD  Adana merkezli bir firma olup yeni aldığı araçları ağırlıklı şantiye sahalarında kullanıyor.  9 adet Euro 6 Stralis çekici teslimatı ile  müşterinin 450 araçlık filosunda 25 adedi Stralis olmak üzere Daily ve Eurocargo dahil  toplam 70 adet IVECO olldu. Araçlar Kılıçlar Otomotiv sahasında Murat Aydoğan ve Kenan Kılıç tarafından firma yetkilisi Zekeriya Erdem’e teslim edildi.

Hatay’lı Günsaldı Uluslararası Nakliyat firması da ilk Euro 6 araçlarını satın alarak 60 adetlik filosuna 2 adet Stralis AS440S46 T/P kattı.

Hatay’lı diğer bir firma olan Almen Nakliyat’da ilk Euro 6 C emisyon seviyesine sahip çekicisini teslim aldı. AS440S51 XP araç Traxon şanzımana sahip olup, eco-roll, öngörülü sürüş sistemi, rocking mode gibi özelliklere sahip. XP araçlar ile beraber sürücünün mail adresine gönderilen akıllı rapor özelliği aracın standard donanımındaa yer alıyor.

Hatay’lı Öz Cem-Ay Uluslararası Taşımacalık şirketine gerçekleştirilen 1 adet Stralis teslimatı ile 30 adetlik filoya sahip firmada Stralis sayısı 12 adete ulaştı. 

Etiketler :