41 ADET MEGA SEMİ-TREYLER ALDI

41 ADET MEGA SEMİ-TREYLER ALDI

41 ADET MEGA SEMİ-TREYLER ALDI

Teslimat töreninde Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu günün anısına Ege Ekspres Logistics Solutions Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Kuyumcu'ya plaket verdi.[/caption]Ege Ekspres Logistics Solutions 41 adet Tırsan Brandalı Mega Semi-Treyler’i Tırsan'ın Samandıra'daki merkezinde düzenlenen törende teslim aldı. Tören Ege Ekspres Logistics Solutions Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Kuyumcu ve Tırsan Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun katılımı ile gerçekleşti.

“TENTELİ ARAÇ FİLOMUZUN TAMAMI TIRSAN ARAÇLARDAN OLUŞUYOR”

Ege Ekspres Logistics Solutions Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Kuyumcu, gerçekleşen teslimat töreninde Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şu sözlerle açıkladı: “Tırsan kalite, servis ve ikinci el değeri ile tüm rakiplerinden farklı bir noktada bulunuyor. Gururla söyleyebilirim ki, şu anda tenteli araç filomuzun tamamı Tırsan araçlarından oluşuyor. Yapmış olduğumuz tüm teknik analizlerin sonucunda,  400 aracın üzerindeki taşıt filomuzda yurt dışına hizmet veren bütün tenteli treylerlerimizi Tırsan yaptık. Bugün filomuzda 170’in üzerinde Tırsan Mega Semi-Treyler bulunuyor.  2014 yılında İtalya da bulunan firmamız Ege Ekspres Italia S.R.L için yapacağımız yatırımlarımızda da Tırsan’ın diğer bir ürünü olan Kässbohrer markasını tercih edeceğiz.”

“SEKTÖRÜN GELECEĞİ POZİTİF”

Türkiye lojistik sektörü hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kuyumcu, “Sektörün geleceğine pozitif bakıyorum. Ülkemiz gerek coğrafi gerekse jeopolitik konumu itibarı ile lojistik bir üs ve aktarma merkezi konumundadır. Günümüzde rekabet koşulları çok zor, dolayısıyla kurumsallaşmalı ve yaptığımız işe daha fazla odaklanmalıyız. Üyesi olduğum, UND Yönetim Kurulu çalışmaları da göz önünde bulundurulduğunda, sivil toplum örgütü olarak UND’nin sektöre sağladığı katkılar için sayın Çetin Nuhoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

EGE EKSPRES TAŞIMACILIK HAKKINDA 

1953 yılında Kuyumcu Nakliyat adıyla yurtiçi taşıma firması olarak kurulan ve merkezi İzmir olan Ege Ekspres Logistics Solutions, yurtiçi, uluslararası ve fuar lojistik hizmetleri alanlarında taşımacılık yapıyor. Ayrıca İtalya'nın Trieste şehrinde Ege Ekspres Italia S.R.L. firmasını kurarak uluslararası alanda da hizmet vermeye başlayan Ege Ekspres Uluslararası Taşımacılık yurtiçi-yurtdışı proje taşımacılığı ve depolama- antrepo alanında da müşterilerine hizmet sunuyor.

Etiketler :