41 adet Sprinter aldı, filosundaki araç sayısını 109’a yükseltti

41 adet Sprinter aldı, filosundaki araç sayısını 109’a yükseltti

Sesli Turizm filosuna 41 adet Mercedes-Benz Sprinter ilave ederek yatırımlarını güçlendirdi. Şirket, araç parkındaki Mercedes-Benz marka araç sayısını 107 adede yükseltti.

İstanbul bölgesinde okul servisleri ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Sesli Turizm, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv İstanbul aracılığı ile gerçekleşen satışla Sesli Turizm filosuna 41 adet Sprinter ekledi.

Sesli Turizm, takas yolu ile satın aldığı 41 adet Mercedes-Benz Sprinter marka araçları Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv’in Hadımköy’deki lokasyonunda gerçekleştirilen tören ile teslim aldı. Filosunda 109 adet araç bulunan Sesli Turzim’in Mercedes-Benz marka araç sayısı gerçekleştirilen teslimatla birlikte 107 adede yükseldi. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Filo ve Kamu Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş, 2. El Hafif Ticari Araç faaliyetlerini yürüten Mercedes-Benz Türk Used1 Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Yetkili Bayii Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv İstanbul Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Osman Çoban, Sesli Turizm Firma Sahibi Metin Sesli katıldılar.

Sesli Turizm törende, bu teslimatın gerçekleşmesindeki katkılarından ve verdikleri kaliteli hizmetten dolayı Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Has Otomotiv’e, Mercedes-Benz Türk Used 1’a ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler’e teşekkür etti. Şirket sahibi Metin Sesli, “Sesli Turizm olarak İstanbul bölgesinde okul servisi ve personel taşımacılığı yapıyoruz. Mercedes-Benz Türk, müşterilerinin beklentilerini çok iyi anlayan ve buna göre araçlar tasarlayan bir firma. Okul servisi ve personel taşımacılığı seköründe en önemli konulardan biri güvenlik. Servislerimizi kullanan öğrenciler ve personeller canlarını bize emanet ediyor, bu yüzden de güvenlik bizim için en önde gelen konulardan bir tanesi. Bizim gibi güvenliğe bu kadar önem veren Mercedes-Benz Türk ile filomuzu uygun finansman koşulları ile genişletmekten hem mutluyuz hem de gurur duyuyoruz. Önümüzdeki dönemlerde Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

Etiketler :