46 Adet Talson TGM TAL Treylerle Filo Kurdu

46 Adet Talson TGM TAL Treylerle Filo Kurdu

Avrupa’nın önde gelen kiralama şirketi ICTS B.V., Tırsan ürünlerinden oluşan 46 adetlik filo kurdu. Firma en son filosuna Talfix donanımlı Talson TGM TAL treyleri kattı.

Hollanda Rotterdam merkezli ICTS B.V. (International Container & Trailer Service) firması filosuna kattığı Tırsan ürünleri ile Avrupalı müşterilerine kiralama hizmeti veriyor. ICTS B.V. Tırsan bünyesinde yer alan Avrupa’nın kutu treylerdeki öncü ismi Talson’u tercih etti.

Talfix donanımlı 46 adet Talson TGM TAL treyler, Talson Kilit Müşteriler Satış Müdürü Johan Verdonscho tarafından ICTS B.V.CEO’su, Joop Roijakkers’e teslim edildi. Teslimat töreninde konuşan International Container & Trailer Service CEO’su Joop Roijakkers, taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından biri olan DSV Global Transport and Logistics’e araç kiralama hizmeti verdiklerini söyledi. Joop Roijakkers, müşterilerin Tırsan ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini ve bunun için filolarına 46 adet Talson ve Kässbohrer marka treylerler kattıklarını açıkladı.

Joop Roijakkers yaptığı açıklamada,”Sahip olduğumuz filomuzu müşterilerimizin isteklerini karşılayacak ürünler ile büyütüyoruz. Örneğin filomuzda, intermodal taşımacılığa uygun Kässbohrer Perdeli Mega, Talson Tekstil Taşıyıcı TGM TAL ve FNA Sınıfı Hava Kargo Taşıyıcı TAG FNA semi- treylerler yer alıyor” dedi.

Bugün burada teslim almış olduğumuz Talson semi-treylerleri tercih etmemizdeki en önemli etken; aracın sahip olduğu TALFIX teknolojisi sayesinde üst yapısının sağlam olmasıdır” diyen Rojakkers filolarına kattıkları Talson’un sunduğu avantajları anlattı. “Bu sayede çift katlı yük taşımalarımızı gerçekleştirirken, TALFIX teknolojisinin farklı boyutlardaki paletlerinin farklı kombinasyonlar oluşturuyor olması operasyonel işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor, bu da bizim için büyük avantaj. Ayrıca Talson treylerlerin, ürünlerin hızlı ve güvenli taşınabilmesi için TAPA (Transported Asset Protection Association – Değerli Ürünlerin Taşınması Birliği),  DIN EN 12642 Code XL sertifikalarına ve kriterlerine sahip olması da bizi oldukça memnun etti.”

TALSON TGM TAL TEKSTİL TAŞIYICI TREYLER HAKKINDA…

Talson TGM TAL tekstil taşıyıcı treyler, çok amaçlı alüminyum yan panelleri Talfix® ile tekstil taşımacılığında devrim yaratan bir ürün. Üzerinde 10 binden fazla yük sabitleme ve askı çubuğu takılabilecek slot bulunan Talfix® paneller; yük sabitleme sistemi ve çift kat olarak da kullanılıyor. Talson’un kendinden destekli üst yapısı ve KTL kaplamalı hafif şasisi daha fazla yükleme kapasitesi sağlarken, TGM TAL, en zorlu koşullarda dahi sağlamlık ve güvenilirliği ile öne çıkıyor. Talson TGM TAL, değerli kargoların taşınmasında gerekli güvenlik özellikleri ile de alıcıların ilgisini çekiyor.

 

Etiketler :