5 adet 2+1 Safir Plus aldı, filosundaki araç sayısını 100’e yükseltti

5 adet 2+1 Safir Plus aldı, filosundaki araç sayısını 100’e yükseltti

Filolarında 70 özmal ve 30 kiralık olmak üzere 100 adet araç bulunan Balıkesir Uludağ Turizm, Safir Plus yatırımlarını sürdürüyor. Firmanın filosunda son iki yılda Temsa marka araç sayısının oranı 50’ye ulaştı.   Balıkesir Otogarı’nda 4 Kasım'da düzenlenen törenle Balıkesir Uludağ Turizm’in filosuna 5 adet Safir Plus daha katıldı. Törene Balıkesir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tağmaç Şengörenoğlu,...

Filolarında 70 özmal ve 30 kiralık olmak üzere 100 adet araç bulunan Balıkesir Uludağ Turizm, Safir Plus yatırımlarını sürdürüyor. Firmanın filosunda son iki yılda Temsa marka araç sayısının oranı 50’ye ulaştı.   

Balıkesir Otogarı’nda 4 Kasım'da düzenlenen törenle Balıkesir Uludağ Turizm’in filosuna 5 adet Safir Plus daha katıldı. Törene Balıkesir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tağmaç Şengörenoğlu, Ülkü Dikmen, Derman Dikmen, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, Antoto İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk, Ege Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim ve Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe ve bireysel otobüsçüler katıldı.

SAFİR PLUS BİR ADIM ÖNDE

Törende açıklamalarda bulunan Balıkesir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Şengörenoğlu işletme maliyetleri açısından değerlendirdiklerinde Safir Plus’ın bir adım önde olduğunu belirterek şunları söyledi: “Gelirleri artıramadığınız bir dönemde giderleri düşürebilmek için bu tür projeler üreterek gitmemiz lazım. Temsa bu konuda sağ olsun gereken desteği veriyor. Bundan sonra da vereceğinden de eminiz. Temsa ile güzel bir işbirliğimiz var. Temsa araçların 2+1 koltuklu konforundan yolcumuz çok memnun. Üretilen araçlardaki kalite ve randımanın iyi olmasının da tercihimizin Temsa yönünde olmasını sağlıyor. Temsa bizim isteğimize göre araçta çok hızlı değişiklikler yapabiliyor. Yerli ürün olması da yedek parça açısından uygun imkanlar sunuyor. Satış sonrası servislerden de çok memnunuz. Temsa yönetimi ile çok sık bir araya geliyoruz ve bir aile olduk.”

TEMSA’NIN HEDEFİ SEKTÖRE KATKI SAĞLAMAK

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da Balıkesir Uludağ Turizm’in seçimlerini Temsa’dan yöne yapmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Özdemir beye teşekkür ediyorum. Seçimlerini son iki yıldır Temsa yönünde yapıyorlar. Zor bir sektör. Kazançlar her geçen gün göreceli bir şekilde azalıyor. Biz de üretici olarak bakıyoruz, ne yapabiliriz de sektöre katkı sağlayabiliriz diye. Bunun en güzel örneklerinden biri 41+1 2+1 koltuklu ürünümüz. İşte 37 koltuklu aracımıza ek 4 koltuk daha koyarak cirosal olarak katkı sağlamanın keyfini yaşıyoruz. Yolcular seyahat sürecinde 2+1 koltuklu aracı tercih ediyor. Yolcu, konforlu koltuk, sağlıklı bir klima, multi medya sistemleri olsun istiyor. Bunlar Safir Plus’ta layıkıyla mevcut. İşletmeci az yaksın, ilk yatırım maliyeti uygun olsun. Servisi bol, yedek parçası bol olsun istiyor. Temsa’nın bunun alt yapısını son 5 yılda çok çok iyi oturttuğunu görüyoruz. Pazar rakamları da bu açıklamalarımızı destekliyor. Kaptan arkadaşlar da güçlü bir motor olsun istiyor. Kullandığımız motor, diferansiyel,  şanzımanlar, komponentler zaten dünya çapında  bilinen ürünler. Bu konforu onlara sunuyoruz. Temsa ekibine de teşekkür ediyoruz. Bölgesel anlamda, müşteri memnuniyeti açısından üstün bir hizmetle çalışıyorlar. Bütün bunlar birleştiğinde başarı hergeçen sene büyüyor. Yüzde 7’lerden yüzde 38.5’lara varan pazar payından söz etmek mümkün. Umarız kalıcı olur. Biz tüm yatırımcılarımızın satış sonrası sürecinde de yanındayız. Balıkesir Uludağ Turizm’i çok seviyoruz. Onlara hizmet etmekten de gurur duyuyoruz. Yönetime ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.    

YIL İÇERİSİNDE TEMSA YATIRIMI 25 ADET

Ege Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim de törende yaptığı açıklamada  “Bu yıl içerisinde Temsa araç yatırımları 25 adet oldu. Sadece büyük otobüs değil, Uludağ Turizm’in eş şirketleri de var. İzmir Otogarı’nın toplu servis taşımacılığını toplu Prestij araçlarla yapıyorlar. Küçük araçta 40 adet, büyük otobüste 30 adetli Temsa filo yapısına geldik. Yılda ortalama 25-30 bandında bir ticaret sürüyor. Maraton aracımıza yönelik te görüşmelerimiz sürüyor. Yıl sonuna doğru Maraton yatırımı da olabilir” dedi.

BİREYSELCİLERİN DE TERCİHİ SAFİR PLUS

Balıkesir Uludağ Turizm bünyesinde katılımcı firma olarak hizmet veren Ülkü Tur’un da tercihi Safir Plus oldu.  6 ay önce ilk Safir Plus aracı satın alan Ülkü Tur, 2 adet Safir Plus daha teslim aldı. Araçları Ülkü Dikmen ve oğlu Derman Dikmen teslim aldı. Balıkesir-Bandırma arasında 60 araçla servis taşımacılığı alanında hizmet verdiklerini belirten Ülkü Dikmen, “6 ay önce aldığımız Safir Plus ile şehirlerarası alana adım attık. Taşımacılık bizim işimiz. Riskleri dağıtmak istiyoruz. 2 adet daha Safir Plus daha aldık. 2017 yılında yine Safir Plus yatırımı planlıyoruz. Araçlarımız Balıkesir Uludağ Turizm filosunda hizmet veriyor. Safir Plus tercihimizde yakıt tüketiminde düşüklük ve araçların sahip olduğu teknolojik konfor ve kalite etken oldu” dedi.  

Etiketler :