50 yıllık lojistikçi Atako, filosuna 10 adet Premium kattı

50 yıllık lojistikçi Atako, filosuna 10 adet Premium kattı

50 yıllık lojistikçi Atako, filosuna 10 adet Premium kattı

Teslimatta Renault Trucks Türkiye Güney Doğu Bölge Satış Müdürü Abdullah İsmet Direk, İmam Kayalı Oğulları Mersin Satış Şefi Sinan Karaman ve Atako Taşımacılık ve Denizcilik Filo Müdürü Bora Şahin hazır bulundular.[/caption]

1965 yılından bu yana kara taşımacılığı, konteyner terminali, lojistik hizmetleri ve gemi acenteliği hizmetleri sunan İstanbul merkezli Atako Taşımacılık ve Denizcilik, filosuna 10 adet Premium 460.19 T 4x2 Optidriver model Renault Trucks çekici kattı. Böylece 1999 yılından beri Renault Trucks ile yola devam eden Atako Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş. sorunsuz bir şekilde 1 milyon kilometreyi kat eden Renault Trucks çekicilerini Renault 460.19T Premium araçlarla yenileyerek filo sayısını 64’e yükseltti.

Teslimatta Renault Trucks Türkiye Güney Doğu Bölge Satış Müdürü Abdullah İsmet Direk, İmam Kayalı Oğulları Mersin Satış Şefi Sinan Karaman ve Atako Taşımacılık ve Denizcilik Filo Müdürü Bora Şahin hazır bulundular.Teslimat töreninde konuşan Atako Taşımacılık ve Denizcilik Filo Müdürü Bora Şahin, “Öncelikle firmamızın doğaya olan hassasiyetine uygun olan daha düşük emisyon ve partikül salınımı yapan Renault Trucks E-5 EEV araçlarının alımını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilemesi yapılan Renault Trucks araçlarımızın, 14 yılı aşkın zamanda 1 milyon kilometreye varan motor dayanıklılığı firmamızın Renault Trucks markasını tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri. Yapmış olduğumuz çalışma neticesinde Renault Trucks 460 EEV otomatik şanzımanlı çekicinin sağladığı yakıt ekonomisinin diğer markalara kıyasla daha üstün ve bölgemizdeki servis ağının gelişmiş olması, Renault Trucks ile işbirliğimizin devamında ana neden oldu. Ayrıca servislerinin sunduğu 7/24 hizmetten de oldukça memnunuz. Geçmişte olduğu gibi yolumuza Renault Trucks ile devam edeceğiz” dedi.Renault Trucks Türkiye Güney Doğu Bölge Satış Müdürü Abdullah İsmet Direk ise Atako ile yapılan ortak çalışmanın neticesinde, Renault Trucks araçlarının rakipleriyle yapılan yol testlerinde yakıtta avantaj sağladığını bir kere daha ispat ettiklerini, Atako’nun karar kıldığı 460 EEV otomatik araçların düşük devirlerde yüksek tork üretmesi, aracın yol tutuşu, motor freninin kuvetli olması rakiplerine karşı tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden bir tanesi olduğunu belirterek, “ E-5 EEV 460 otomatik şanzımanlı çekicimiz, düşük işletim maliyeti ve çevreye olan uyumu nedeniyle hem iş ortaklarımız hem de çevre için vazgeçilmez. Atako Denizcilik ve Taşımacılık A.Ş’nin, 50 yıllık deneyimleriyle bir kez daha bizimle çalışmaya devam edeceklerini taahhüt etmeleri bizi oldukça gururlandırıyor” diye konuştu.

Etiketler :