500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın 3.'sü için başvurular başladı

500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması’nın 3.'sü için başvurular başladı

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda TİM’in ilk kez 2016’da gerçekleştirdiği “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması”nın üçüncüsü için başvuru süreci başladı.Araştırmaya başvurular www.tim.org.tr/tr/500.html linki üzerinden telekomünikasyon, bilgisayar ve bilgi hizmetleri, müteahhitlik hizmetleri, eğitim hizmetleri, sağlık hizmetleri, turizm ve seyahat ile ilgili hizmetler, eğlence ve kültür hizmetleri, yolcu taşımacılığı hizmetleri,...

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda TİM’in ilk kez 2016’da gerçekleştirdiği “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması”nın üçüncüsü için başvuru süreci başladı.

Araştırmaya başvurular www.tim.org.tr/tr/500.html linki üzerinden telekomünikasyon, bilgisayar ve bilgi hizmetleri, müteahhitlik hizmetleri, eğitim hizmetleri, sağlık hizmetleri, turizm ve seyahat ile ilgili hizmetler, eğlence ve kültür hizmetleri, yolcu taşımacılığı hizmetleri, yük taşımacılığı ve lojistik hizmetleri, mali hizmetler ve diğer iş hizmetleri kategorilerinden yapılıyor.

Bu yıl da, sektörün ilk 3 firması ile Türkiye genelinde ilk 10’a giren firmalara ve belirli sektörlere özel ödüller verilecek. İlk 500’e giren firmalara sertifika gönderimi yapılacak ve ek olarak araştırma sonucunda bir kitap hazırlanacak.

Etiketler :