60 adet Ford Trucks aldı, filosundaki araç sayısını 500’e yükseltti

60 adet Ford Trucks aldı, filosundaki araç sayısını 500’e yükseltti

Arkas Lojistik, filosuna  60 adet Ford Trucks kattı. Arkas Lojistik’in Orhanlı’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lojistik Hizmetleri Grup Başkanı Diane Arcas, Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmen ve Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören katıldı.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lojistik Hizmetleri Grup Başkanı Diane Arcas, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Filomuzda 500’den fazla çekici var. Bu yıl Ford ile 25 milyon TL’lik bir yatırıma gittik. 2018 yılında dolar bazında yüzde yüzde 20 büyüme hedefimiz doğrultusunda yatırımlarımız devaml ediyor. Filomuza 60 adet Ford Trucks kattık. Bu işbirliğinde Ford Trucks yetkililerinin yakın ilgisi bizi mutlu etti. Yeni yatırımlara da devam edeceğiz. Yeni Ford Trucks araçlarımızın filomuzu hayırlı olmasını diliyorum.”

Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan da konuşmasında, “Arkas, Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri. Bugün Arkas’a 60 adet çekici işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada Ford Trucks’ı büyütüyoruz. Hedefimiz 2018 yılı sonuna kadar yurtdışında 40 ülkede hizmet vermek. Ford Trucks 1848T çekicilerimiz, taşımacılığın gerektirdiği hız ve performansı en yüksek seviyede sunmaktadır. Geçen yıl yurtdışı satışlarımızda yüzde 50 büyüdük, bu yıl da hedefimiz yüzde 60 büyümek” dedi.

Etiketler :