600 araçlık dev filosuna 100 adet kamyon daha kattı

600 araçlık dev filosuna 100 adet kamyon daha kattı

Lojistik sektöründe toplam 600 adetlik araçla faaliyet gösteren ve İstanbul 3. havalimanı inşaatında 250 araçlık bir filo ile lojistik tedarikçisi olarak hizmet veren Öztrans Lojistik, Ford Trucks araçları tercih etti. 100 adet Ford Trucks 4142D E6, havalimanı şantiyesinde yapılan törenle, Öztrans yetkililerine teslim edildi.Törene Ford Trucks'tan; Türkiye Direktörü Serhan Turfan, Türkiye Satış Müdürü Burak Hoşgören, Türkiye Satış Sonrası Müdürü Mustafa Bostancı,...

Lojistik sektöründe toplam 600 adetlik araçla faaliyet gösteren ve İstanbul 3. havalimanı inşaatında 250 araçlık bir filo ile lojistik tedarikçisi olarak hizmet veren Öztrans Lojistik, Ford Trucks araçları tercih etti. 100 adet Ford Trucks 4142D E6, havalimanı şantiyesinde yapılan törenle, Öztrans yetkililerine teslim edildi.

Törene Ford Trucks'tan; Türkiye Direktörü Serhan Turfan, Türkiye Satış Müdürü Burak Hoşgören, Türkiye Satış Sonrası Müdürü Mustafa Bostancı, Bölge Müdürleri Barış Anayurdu ve Erşan Ersözlü ile Satış Sonrası Bölge Müdürü Erkan Öztürk ile araçların satışını gerçekleştiren Ford Trucks Ovalı Otomotiv'den Genel Müdür Gazi Osman Ovalı, Satış Müdürü Şener Şahin, Servis Müdürü Mustafa Sabuncuoğlu ve Satış Danışmanı Cırcos Tutar katıldı. Koç Finans'tan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Önalp, Krediler Müdürü Başak Öçel, Bölge Müdürü Onur Şanlı ve Kurumsal Krediler Yönetmeni Erhan Baysoy'un da katıldığı törende, araçlar Öztrans Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Dönmez, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özkan, Proje direktörü Alp Şeref Işıktaş ve Operasyon Müdür Yardımcısı Sadullah Dönmez'e teslim edildi.

Etiketler :