8 adet Daily aldı

8 adet Daily aldı

Iveco Yetkili SIatıcısı Karataş Otomotiv, Arçelik Kocaeli Merkez Yetkili Servisi’ ne 8 adet Iveco Daily 3.5 ton kamyonet  teslim etti. Teslimat töreninde bir konuşma yapan Arçelik Kocaeli Merkez Yetkili Servisi Kurucu Müdürü Cemil Mirkelam, “Firmamız, Kocaeli Bölgesinde faaliyet gösteren 6 Arçelik/Beko yetkili servisinin bir araya gelerek kurduğu bir yapıdır. Gebze hariç tüm Kocaeli iline hizmet verecek şekilde organize olduk. Firmamız almış olduğu Iveco Daily araçlarla,...

Iveco Yetkili SIatıcısı Karataş Otomotiv, Arçelik Kocaeli Merkez Yetkili Servisi’ ne 8 adet Iveco Daily 3.5 ton kamyonet  teslim etti. Teslimat töreninde bir konuşma yapan Arçelik Kocaeli Merkez Yetkili Servisi Kurucu Müdürü Cemil Mirkelam, “Firmamız, Kocaeli Bölgesinde faaliyet gösteren 6 Arçelik/Beko yetkili servisinin bir araya gelerek kurduğu bir yapıdır. Gebze hariç tüm Kocaeli iline hizmet verecek şekilde organize olduk. Firmamız almış olduğu Iveco Daily araçlarla, Arçelik/Beko bayilerinin nihai müşterilerine satmış olduğu ürünlerin nakliye ve teslimatını yapmak üzere faaliyetlerine başlamıştır.

Karataş Otomotiv Satış Müdürü Cemal Afşar ise törende yaptıı açıklamad, “Arçelik Kocaeli Merkez Nakliye Servisi’ nin sonraki alımlarında da işbirliğimizin artarak devam edeceği inancındayım” dedi.

Törende ayrıca Karataş Otomotiv Satış Sorumlusu Semih Kıran, Nakliye Servisi kurucuları Kemal Kozluca, Hasan Kadıoğlu, Melih Çapin,Taha Günel ve Yavuz Çiçek de katıldı. 

Etiketler :