80 Yıldır Fren Ve Fren Parçaları Üreten Dev Firmanın Türkiye Genel Müdürü Oldu

80 Yıldır Fren Ve Fren Parçaları Üreten Dev Firmanın Türkiye Genel Müdürü Oldu

Fren ve fren parçaları üretiminde 80 yıllık deneyime sahip olan Chassis Brakes International (CBI), Türkiye’deki operasyonlarını yönetmek üzere alanında uzman bir isimle anlaştı. Chassis Brakes International Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Ahmet Yağcı oldu. Daha önce; Wittur, Major SKT - Diniz Johnson Controls Oto Donanım, Yazaki Otomotiv ve Siemens Otomotiv Sistemleri’nde Genel Müdürlük, Fabrika Müdürlüğü ve Kalite Müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunan...

Fren ve fren parçaları üretiminde 80 yıllık deneyime sahip olan Chassis Brakes International (CBI), Türkiye’deki operasyonlarını yönetmek üzere alanında uzman bir isimle anlaştı. Chassis Brakes International Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Ahmet Yağcı oldu. Daha önce; Wittur, Major SKT - Diniz Johnson Controls Oto Donanım, Yazaki Otomotiv ve Siemens Otomotiv Sistemleri’nde Genel Müdürlük, Fabrika Müdürlüğü ve Kalite Müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunan Yağcı, Chassis Brakes International Türkiye Genel Müdürlük görevini teslim alırken, sektöründe uluslararası düzeyde büyük başarılara imza atan CBI bünyesine katılmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Mesleki kariyerinde; üretim, kalite ve proje müdürlüklerinin yanı sıra; Genel Müdür olarak da yönetim faaliyetleri açısından başarılı çalışmalara imza atan Chassis Brakes International Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Ahmet Yağcı, CBI’ın hizmet verdiği sektöre global düzeyde büyük katma değer sağladığını vurgulayarak, Chassis Brakes International’ın hizmet verdiği sektöre global düzeyde büyük katma değer sağladığını anımsatırken, ”Hedefimiz, global stratejiler ile Türkiye’nin üretim gücünü etkin bir şekilde birleştirerek, büyük başarılara imza atmak” dedi.

 AHMET YAĞCI KİMDİR?

Chassis Brakes International Türkiye’nin gerek üretim ve istihdam kapasitesiyle, gerekse de Bursa ve Türkiye ekonomisine olan katkılarıyla önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizen Yağcı, AR-GE ağırlıklı inovatif ürünler geliştirerek, sektöre önemli kazanımlar sağlamaya devam etmek istediklerini söyledi. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Yağcı, İngilizce ve Fransızca biliyor.  

Etiketler :